Previsok pritisak goriva fokus mk 2 1.8 tdci.
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 30
- Član foruma od: ponedeljak, 6. apr. 2020. u 02:50h
Previsok pritisak goriva fokus mk 2 1.8 tdci.
Pozdrav forumasi,vec duze vreme imam problem sa previsokim pritiskom goriva.Pritisak na leru je izmedju 450 i 500 bari a trebalo bi da je 250 po recima majstora.Na orginal dijagnostici nema gresaka ali pritisak nenormalno visok,pa zbog toga cak ni rad dizni ne mogu da vide.Auto stekce lose radi na leru na gasu mnogo crnog dima..Ima li neko neki savet slicno iskustvo,odakle krenuti?
- duratecHE
- Poruka: 4278
- Član foruma od: petak, 5. sep. 2014. u 12:31h
- Kontakt:
Re: Previsok pritisak goriva fokus mk 2 1.8 tdci.
Mora skinuti pumpa i dizne i na proveru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=MvZn6SWP2H8
drift znaci Ken Block....
drift znaci Ken Block....
-
Dizne su bile na stolu,proveravane kod bosiste i u granicama tolerancije su tj dobre, pumpu nismo testirali.Auto pali na pola kljuca ma koliko da je hladno ali i u voznji kao da sam po malo dodaje ili oduzima gas.U voznji se nikad nije ugasio.Probali smo drugi regulator pritiska od pezoa 407 i opet previsok preko 400 bari..
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
promenite majstora,očigledno da ovaj nebarata sa cr sistemom... na kontaktu mora biti napajanje 12v na reg.pritiska i ventilu protoka...za početak to proveriti pa dalje. proveriti osigurač f34 10a ako nema napon na reg.pritiska
-
Potrazicu drugog majstora,pokusavao sam i do sad,elektrucari me salju kod bosista, bosisti me bledo gledaju slusaju motor i nagadjaju.U ovlascenom u Cacku odradili osnovnu dijagnostiku i takodje nagadjaju, mozda regulator,mozda senzor,mozda kompjuter,mozda pumpa i dizne, te mozda je cipovan. Niko se nije uhvatio za neki instrument ili bilo sta da onako majstorski pogleda i proveri.Prosto ne znam dal da jurim bosistu ili elektricara.U Kraljevu je problem naci nekoga ko se razume,a jos teze da se zauzme i resi problem.Najradije bih odverao kod Gagija ail problem sa vremenom i daljinom..
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
to je posao za mehaničara sa poznavanjem rada comon reil ubrizgavanja
-
Hvala na sugestiji...