Ovo sam onako u vožnji slikao, al eto to što je označeno. Tako na dosta mjesta ima.
A moram i brisače promijeniti, pa kontam prije promjene da prvo ovo rijesim.
Moderator: ace1
Nisam znao to za glinu. Nadam se da se ima uzeti kod nas u radnjama za autodijelove.FiestaBG87 piše: ↑nedelja, 13. dec. 2020. u 18:47hSlobodno uzmi meksu glinu ili razredjivac pa guli, meni je dva puta pala magla od farbe i sve resio glinom.
Znam da ispari ali odgovor na ovo nemam
Sledeci put kada budem imao prilike snimicu postupak, ne ide da namerno sipam lepak na ekran da bih pokazao nekom.. Mozda ima veze i sa acetonom ja stvarno nisam hemicar i ne znam ni od cega se on pravi..
CyberFX piše: ↑ponedeljak, 14. dec. 2020. u 07:50hNa parce maramice ili wc papira sipi aceton i zalepi ga na mesto gde ti je ta mrlja, ostavi neko vreme (sta, dva, tri.. zavisi od laka/lepka) da odstoji pa obrisi drugom maramicom sa svezim acetonom...
- ja sam skidao super lepak sa ekrana telefona i monitora, ciataca otiska i td..
Druga varijanta je da odes u tu auto lakirnicu pa da im objasnis situaciju oni bi trebalo da imaju hemiju da ociste to odmah na licu mesta...
Priznajme da sam bio sumnjicav... al radi
rekoh ja da ne znam sta je u pitanju koja je poenta ali znam da je uspelo slucajno prvi put i svaki nakon togambole piše: ↑sreda, 23. dec. 2020. u 00:25hPriznajme da sam bio sumnjicav... al radi![]()
Pri tom je bilo bas "debelo" umazano super lepkom (lepio komad celika i aluminijuma da ih zajedno probusim).
Bitna stavka... nema nestrpljivosti, mora maramica sama da se odlepi. Nisam bas isprobavao vremena, ali nakon 20-tak min nije radilo, maramica je bila temeljno zalepljena za komad, ali nakon par sati (dremka u medjuvremenu)... perfektno.
Hvala za recept.