Ford Focus SE 1.0 EcoBoost - Dragan
- baneti
- Poruka: 322
- Član foruma od: nedelja, 5. apr. 2015. u 09:01h
Re: Ford Focus SE 1.0 EcoBoost - Dragan
Kazi mi posto su te lajsne oko maglenki? Ja se nesto razmisljam za one ispod prozora a i ovo mi izgleda super, lepo mu stoji kada se ovako sija 

ex Ford Focus 2015 1.0 EcoBoost 100ks - 140ks/246nm
ex Ford Courier 2021 1.0 EcoBoost 100ks
ex Ford Fiesta 2017 1.0 Ecoboost 100ks
ex Ford Fiesta 2015 1.25 82ks
ex Ford Fiesta 2010 1.25 82ks
ex Dacia Logan 2006 1.6 90ks
ex Ford Courier 2021 1.0 EcoBoost 100ks
ex Ford Fiesta 2017 1.0 Ecoboost 100ks
ex Ford Fiesta 2015 1.25 82ks
ex Ford Fiesta 2010 1.25 82ks
ex Dacia Logan 2006 1.6 90ks
-
- Poruka: 134
- Član foruma od: sreda, 22. nov. 2017. u 22:35h
Koštale su me nešto više od 9 eura. Da li Ebay ili AliExpress, svejedno je. Ja uzeo iz zezanja, uopšte nisu loše. 3M traka iznutra, lepo hvata. Videćemo, možda naručim nešto i za unutra, ima svašta.
Sent from my Honor 9 using Tapatalk
- Darconi
- Poruka: 66
- Član foruma od: četvrtak, 7. dec. 2017. u 23:29h
Moze li neka slika i objasnjenje o kakvom se poklopcu radi?Nabavio sam i poklopac motora, hvala Duletu iz Grand Motors.
I da li mozes da bacis ovde link gde si porucio lajsne oko maglenki?
-
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 2574060565
Ovo su lajsne, ima ih i na AliExpress za slične pare.
Evo i slike poklopca, ovo je iz ECat programa.
Pored samog poklopca, moraju da se naruče ove dve navrtke koje drže poklopac za motor.

Ovo su lajsne, ima ih i na AliExpress za slične pare.
Evo i slike poklopca, ovo je iz ECat programa.
Pored samog poklopca, moraju da se naruče ove dve navrtke koje drže poklopac za motor.

-
Nisam odavno pisao... evo da malo osvežim temu.
Prešli smo 28.000 km za godinu i po dana. Prilično smo zadovoljni autom, stvarno nas lepo služi. Ono što je u međuvremenu urađeno je naravno redovan servis jesenas, urađen je update software-a takođe.
Imao sam i onu intrevenciju oko opoziva nekih ecoboost modela, vrlo brzo je to završeno u garantnom roku.
Takođe, kupljen je konačno drugi set točkova, sada su mi originalne felne na zimskim a trenutno teram ove felne sa slike u prilogu.
Od dužih putovanja imali smo Zlatibor zimus i Sofiju sada za Uskrs.
Zimus sam imao neku akciju da ga prodam, pa da uzmem novi Focus sedan sa lepim popustom, ali nisam ipak mogao da dobacim do cene za novi auto.

Prešli smo 28.000 km za godinu i po dana. Prilično smo zadovoljni autom, stvarno nas lepo služi. Ono što je u međuvremenu urađeno je naravno redovan servis jesenas, urađen je update software-a takođe.
Imao sam i onu intrevenciju oko opoziva nekih ecoboost modela, vrlo brzo je to završeno u garantnom roku.
Takođe, kupljen je konačno drugi set točkova, sada su mi originalne felne na zimskim a trenutno teram ove felne sa slike u prilogu.
Od dužih putovanja imali smo Zlatibor zimus i Sofiju sada za Uskrs.
Zimus sam imao neku akciju da ga prodam, pa da uzmem novi Focus sedan sa lepim popustom, ali nisam ipak mogao da dobacim do cene za novi auto.

- Gole
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 3. sep. 2016. u 01:03h
Lepa limuzina...nek te sluzi dugo.
Koliko te kostala akrobacija sa poklopcem motora posto i ja planiram nesto tako...ima li nekog poboljsanja sto se zvuka tice tj. izolacije ili samo estetika?
A sto se dobacivanja do novog auta tice bice jos teze jer Ford sprovodi planove koji su zacrtali a to je da prelazi u premium segment sto se po novim modelima vidi kako sa cenom tako i opremljenoscu i kvalitetom...
Koliko te kostala akrobacija sa poklopcem motora posto i ja planiram nesto tako...ima li nekog poboljsanja sto se zvuka tice tj. izolacije ili samo estetika?
A sto se dobacivanja do novog auta tice bice jos teze jer Ford sprovodi planove koji su zacrtali a to je da prelazi u premium segment sto se po novim modelima vidi kako sa cenom tako i opremljenoscu i kvalitetom...
-
Poklopac motora me koštao nešto malo preko 6.000 u GM. Uz njega se poručuju i one dve navrtke na koje se kači poklopac. Ima malog poboljšanja što se tiče buke, ali prvenstveno sam uzeo poklopac da se ne napravi svinjac na samom motoru jer znate da se to veoma lako prlja. Ford je ispao cicija jer su u jednom trenutku izbacili ovaj poklopac motora uz nova vozila, nego je išlo samo kao opcija da naknadno kupiš.
Za dobacivanje do novog ćemo videti, da smo živi i zdravi... ima vremena.
Za dobacivanje do novog ćemo videti, da smo živi i zdravi... ima vremena.

-
Nisam se dugo javljao...
Mali update...
Focus je prodat pre neki dan, u petak završavam prenos i papire za drugog vlasnika.
U međuvremenu, posle dugo potraga za nekim drugim kolima, rešili smo da naručimo Focus hatcback u super paketu opreme, stiže krajem novembra.
BIće u Connected paketu, sa dodatim paketima:
Winter Pack 1:
- Grejači prednjih sedišta
- Grejano vetrobransko staklo
- Grejani volan
Comfort Pack 1
- Dvozonska EATC
- Keyless ulazak
- Elektro preklopivi retrovizori sa dodatnim svetlom
- Automatski brisači
- Elektrohromatski unutrašnji retrovizor
Boja: Panther Blue
Mali update...
Focus je prodat pre neki dan, u petak završavam prenos i papire za drugog vlasnika.
U međuvremenu, posle dugo potraga za nekim drugim kolima, rešili smo da naručimo Focus hatcback u super paketu opreme, stiže krajem novembra.
BIće u Connected paketu, sa dodatim paketima:
Winter Pack 1:
- Grejači prednjih sedišta
- Grejano vetrobransko staklo
- Grejani volan
Comfort Pack 1
- Dvozonska EATC
- Keyless ulazak
- Elektro preklopivi retrovizori sa dodatnim svetlom
- Automatski brisači
- Elektrohromatski unutrašnji retrovizor
Boja: Panther Blue
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Kako vas je poslužio auto za vreme vlasništva ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
Auto je fantastičan. Nikakve zamerke nemam, 53.000 smo prešli sa njim i da se nije pojavila prilika da ga lepo prodamo i dobijem lepu cenu za novog Focusa, verovatno bi auto ostao i dalje kod nas.
Iskreno mi je žao što ide, ali biće mi drago da ide kod novog vlasnika koji čuva vozila i siguran sam da će dugo trajati ovaj Focus.
Iskreno mi je žao što ide, ali biće mi drago da ide kod novog vlasnika koji čuva vozila i siguran sam da će dugo trajati ovaj Focus.