Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Granada 2.3 V6 projekt!!

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: Granada 2.3 V6 projekt!!

Poruka od 911s [SK] » petak, 7. maj 2010. u 13:54h

Isti su karburatori.
Šta je sa tom Mk2, ide u kobasice?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

van
VIP
Poruka: 9044
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » subota, 8. maj 2010. u 01:01h

Karburator od MK II moye samo da bude prostiji , sa manje srafova ya podesavanje . Ostalo je isto

BioElektronika
Poruka: 1
Član foruma od: petak, 16. apr. 2010. u 11:30h
Kontakt:

Poruka od BioElektronika » subota, 8. maj 2010. u 01:33h

Pročitao sam u tvome postu da si našao jednu granadu za delove pa ako ti ne treba motor dali bi mi mogao dati neki
kontakt pošto se ja evo ubih tražeći neki motor V6 za mog Caprija.
ili ako znaš da još neko ima V6 za prodaju nema veze dali je 2000cm ili 2300cm.
pozdrav
Capri forever

van
VIP

Poruka od van » subota, 8. maj 2010. u 10:00h

Javi se korisniku Bosko77 , coveki ima za prodaju usminkani v6 2.9 . Motor je bio kod njega u kolima pa ga je zamenio za 24v verziju . Uz malo prepravke , mozes da ga namestis da radi i na karburator ,mada bi injection bio prava stvar .

lono6
Poruka: 10
Član foruma od: četvrtak, 15. apr. 2010. u 23:22h

Poruka od lono6 » nedelja, 9. maj 2010. u 18:26h

Ova MKII granada je kod nekog lika u Borci i motor mu je produvao...a ako naletim na neki V6 koji je donekle u dobom stanju javljam! Ovaj moj je u dobrom stanju ali je debilko koji mi je prodao auto cackao nesto po njemu, pa skinuo menjac,kardan i karburator i naravno to zagubio...konj! Sad se upravo cimam oko trazenja kardana i pokusavam da povezem na netu da li pase sa MK2...posto su mi neki mehanicari rekli da se kardan nemoze napraviti novi niti prepravljati....sto mi je malo cudno, posto smo u 21. veku :))

van
VIP

Poruka od van » ponedeljak, 10. maj 2010. u 13:54h

Kardan moze da se napravi nov u kardan servisu , samo ti trebaju odobarajuci krajevi . Mozes da probas da prepravis neki sa skorpiona , tj da skratis po potrebi .

GERSIVARIUS
Poruka: 6
Član foruma od: subota, 14. avg. 2010. u 12:01h

Poruka od GERSIVARIUS » sreda, 18. avg. 2010. u 23:05h

lono6 piše:Ova MKII granada je kod nekog lika u Borci i motor mu je produvao...a ako naletim na neki V6 koji je donekle u dobom stanju javljam! Ovaj moj je u dobrom stanju ali je debilko koji mi je prodao auto cackao nesto po njemu, pa skinuo menjac,kardan i karburator i naravno to zagubio...konj! Sad se upravo cimam oko trazenja kardana i pokusavam da povezem na netu da li pase sa MK2...posto su mi neki mehanicari rekli da se kardan nemoze napraviti novi niti prepravljati....sto mi je malo cudno, posto smo u 21. veku :))
Stari ako znas da negde ima jos neka Granada mk1 na prodaju,molim te da mi javiš pa ćemo se lako čuti.Ako nije tajna koliko si dao za tvoju?

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“