Granada 2.3 V6 projekt!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Granada 2.3 V6 projekt!!
Isti su karburatori.
Šta je sa tom Mk2, ide u kobasice?
Šta je sa tom Mk2, ide u kobasice?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Karburator od MK II moye samo da bude prostiji , sa manje srafova ya podesavanje . Ostalo je isto
- BioElektronika
- Poruka: 1
- Član foruma od: petak, 16. apr. 2010. u 11:30h
- Kontakt:
Pročitao sam u tvome postu da si našao jednu granadu za delove pa ako ti ne treba motor dali bi mi mogao dati neki
kontakt pošto se ja evo ubih tražeći neki motor V6 za mog Caprija.
ili ako znaš da još neko ima V6 za prodaju nema veze dali je 2000cm ili 2300cm.
pozdrav
kontakt pošto se ja evo ubih tražeći neki motor V6 za mog Caprija.
ili ako znaš da još neko ima V6 za prodaju nema veze dali je 2000cm ili 2300cm.
pozdrav
Capri forever
- van
- VIP
Javi se korisniku Bosko77 , coveki ima za prodaju usminkani v6 2.9 . Motor je bio kod njega u kolima pa ga je zamenio za 24v verziju . Uz malo prepravke , mozes da ga namestis da radi i na karburator ,mada bi injection bio prava stvar .
-
- Poruka: 10
- Član foruma od: četvrtak, 15. apr. 2010. u 23:22h
Ova MKII granada je kod nekog lika u Borci i motor mu je produvao...a ako naletim na neki V6 koji je donekle u dobom stanju javljam! Ovaj moj je u dobrom stanju ali je debilko koji mi je prodao auto cackao nesto po njemu, pa skinuo menjac,kardan i karburator i naravno to zagubio...konj! Sad se upravo cimam oko trazenja kardana i pokusavam da povezem na netu da li pase sa MK2...posto su mi neki mehanicari rekli da se kardan nemoze napraviti novi niti prepravljati....sto mi je malo cudno, posto smo u 21. veku
)

- van
- VIP
Kardan moze da se napravi nov u kardan servisu , samo ti trebaju odobarajuci krajevi . Mozes da probas da prepravis neki sa skorpiona , tj da skratis po potrebi .
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 14. avg. 2010. u 12:01h
Stari ako znas da negde ima jos neka Granada mk1 na prodaju,molim te da mi javiš pa ćemo se lako čuti.Ako nije tajna koliko si dao za tvoju?lono6 piše:Ova MKII granada je kod nekog lika u Borci i motor mu je produvao...a ako naletim na neki V6 koji je donekle u dobom stanju javljam! Ovaj moj je u dobrom stanju ali je debilko koji mi je prodao auto cackao nesto po njemu, pa skinuo menjac,kardan i karburator i naravno to zagubio...konj! Sad se upravo cimam oko trazenja kardana i pokusavam da povezem na netu da li pase sa MK2...posto su mi neki mehanicari rekli da se kardan nemoze napraviti novi niti prepravljati....sto mi je malo cudno, posto smo u 21. veku)