Ja imam dve. Obe slike su kada su tetovaze bile dosta sveze, slikano dan-dva nakon sto sam ih uradio.
Imam logo 1932 Ford V8 na levoj ruci ...

... i imam crnu ruzu na desnoj ruci.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kad smo kod recenica ja bih na podlakticama da istetoviram " nothing to lose" ( na jednoj ) "everything to prove" na drugoj.Talladega_500 piše:Zakazao sam za one dve tetovaze koje sam gore spomenuo da hocu da uradim, ali tip moze da ih uradi tek za 2.5 sedmice.
Ako imaju znacenje za tebe, onda samo napred.DjomlaMRak piše:Kad smo kod recenica ja bih na podlakticama da istetoviram " nothing to lose" ( na jednoj ) "everything to prove" na drugoj.Talladega_500 piše:Zakazao sam za one dve tetovaze koje sam gore spomenuo da hocu da uradim, ali tip moze da ih uradi tek za 2.5 sedmice.
Ne trebam da ti prevodim
Ozbiljnije nesto ili ono za sebe i prijatelje?Scorpio 696 piše: Ali posto sam TaTToo majstor nije mi bas neka reklama
Sto se tice studija sve je na mestu ali je underground (zakazivanje iskljucivo )FiestaRS piše:
Ozbiljnije nesto ili ono za sebe i prijatelje?
To su ljudi koji su naumili da potrose pare na glupost u ovom slucaju tetovazu i onda daj sta das.... Iskrabaju sebe i onda posle par dana se pokaju ali to bas i ne pokazuju... i onda neke silne dorade i ostala s*anja... silent
-u slucaju ako mislite da pogledate kataloge pa kao izabracu nesto na brzinu koliko vam vremena treba da pogledate 28.000 slika?
-- verujte da sad kad bi poceo da listam slike nasao bi nesto sto bi mi bilo trenutno lepo
ali ne bira se tako tetovaza.....da li ce i sutra to biti lepo?