Moderator: ace1
C-max nema šanse protiv mondea radi trafika na tockovima dizajna a fokus vec može to. Mada brat mi ima focusa karavana mk3.5 1.5tdci i nije ovako stedljiv kao moj mondeo al nije econetic. Osjeti se takodje i da vuče osjetno bolje od mondea.stefan pariz piše:A zamisli tek C-max ili Focus sa istim motorom
Envoyé de mon Mi 9T en utilisant Tapatalk
To sam bas hteo da pitam. Sta mislite... iskustva, uporedjivanje potrosnja-performanse, kvarovi, slabe tacke. Auto mi treba za gradsku voznju kuca-posao, bez izivljavanja i maltretiranja. Sada imam Mondeo 2.0 TDCI 130HP, treba mi nesto manje i sa manjom potrosnjom ali bez guranja auta kao @dino73n
Koji konkretno je model da 1.6 econetic? Koja godina? Ovaj 1.5tdci sigurno ima upgrejdan motor i bosch injektore a ako je ta 1.6 onaj stari 16v motor onda bolje ici na 1.5tdci bez obizra bila econetic ili ne.zzmen piše:To sam bas hteo da pitam. Sta mislite... iskustva, uporedjivanje potrosnja-performanse, kvarovi, slabe tacke. Auto mi treba za gradsku voznju kuca-posao, bez izivljavanja i maltretiranja. Sada imam Mondeo 2.0 TDCI 130HP, treba mi nesto manje i sa manjom potrosnjom ali bez guranja auta kao @dino73n. Sada mi je potrosnja oko 7 litara grad. Dva modela u "igri".
2014 Ford Fiesta 1.5 TDCI
2010 Ford Fiesta 1.6 TDCI ECOnetic
Oba modela su Hecbek.
Ne znam da li smem da ostavim link ka oglasu ako ne admin neka obrišedino73n piše: ↑sreda, 6. maj 2020. u 19:54hKoji konkretno je model da 1.6 econetic? Koja godina? Ovaj 1.5tdci sigurno ima upgrejdan motor i bosch injektore a ako je ta 1.6 onaj stari 16v motor onda bolje ici na 1.5tdci bez obizra bila econetic ili ne.zzmen piše:To sam bas hteo da pitam. Sta mislite... iskustva, uporedjivanje potrosnja-performanse, kvarovi, slabe tacke. Auto mi treba za gradsku voznju kuca-posao, bez izivljavanja i maltretiranja. Sada imam Mondeo 2.0 TDCI 130HP, treba mi nesto manje i sa manjom potrosnjom ali bez guranja auta kao @dino73n. Sada mi je potrosnja oko 7 litara grad. Dva modela u "igri".
2014 Ford Fiesta 1.5 TDCI
2010 Ford Fiesta 1.6 TDCI ECOnetic
Oba modela su Hecbek.
Sent from my Mate10pro using Tapatalk
Piši u predstavljanju auta, želim da znam