Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Moderator: Dragomir
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Hvala bratedax92 piše: ↑četvrtak, 23. apr. 2020. u 21:45hhebace vas Dax, samo da prodje ova kriza sa Coronom
@zekavr, nacisto si me zbunio jer kazes da neces nista da seces na instalaciji pod haubom, a onda uzmes oba zenska konektora (i od FL i od pre FL focusa) i u tom slucaju moras seci svoju instalaciju. Meni licno se ne svidja ta varijanta da pravis 2 razlicita konektora na jednoj instalaciji.. Izgledace kao da je bio u Cernobilju
Moj savet je i dalje, ako hoces da bude bez prepravki na instalaciji, da nadjes 2 konektora iz farova od focusa pre restilizacije i onda da napravis adapter koji ti ide uz xenon far i na 1 klik ga otkacis.
viewtopic.php?t=33746
ovde u prvom postu imas po pinovima koji ti za sta sluzi, s tim sto ovi tvoji konektori nemaju poslednja 3 pina koji su rezervisani za automatsku nivelaciju.
Ono sto ja znam, ovo su ti pinovi na kockastom konektoru, od pre FL.
2 rucna nivelacija
3 pozicija
4 masa
6 kratko svetlo
7 dugo svetlo
Fali ti migavac jer je on u braniku, ali trebas samo plavu i plavo-ljubicastu zicu dovesti na konektor od xenon fara.