Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Može se pročitati i iz broja šasije uz dodatak Q4BA kao prefiks što je kodna oznaka motora i deo broja motora.
Naravno da to nema veze sa istinom, "ukrojio" si zakon da bude onako kako bi ti mislio da treba
Moj mondeo mk4, 2008 god. Ovaj put sam pokusao bez skidanja alnasera ali videcu da ga skinem pa cu imati vise mesta. Pokusacu jos strugati i namazati sonom kiselinom pa sta mu bog da. Sto je rekao "911s" i sloj gde je br pretvorio se u rdju. Ali pokusacu jos jednom pa makar probusio i spalio ceo blok kad mi zivac proradi.
Videcu druze,mozda nesto se i uradi....mbole piše: ↑nedelja, 26. jan. 2020. u 16:35hNadji nekog da ti prekuca taj broj kako treba, i dalje sve regularno.
Ako se to pismeno uradi, niko nece raditi forenziku na njemu, vec ce samo pogledati koji je , i ubuduce dal se slaze.
Bre... kucali su brojeve pre 40 godina, da je trebalo debelo se zanimati da provalis da su kucani, sto ne bi i danas?
Malcice preterujes.911s [SK] piše: ↑nedelja, 26. jan. 2020. u 20:39hI meni treba kilo koksa da se pretera preko granice, ako bi mogao neko od vas da mi nadje nekog da mi to završi, mislim radili su to mnogi šta je sad tu problem .......
A i ako ti treba nešto para nadji nekog da obije banku za tebe, ako se to pismeni uradi nikakvo tu veštačenje se neće raditi.
...
I ostale gluposti.
Manite se tih priča.
Дефиниција труле сајтне је да можеш прст или шрафцигер да гурнеш кроз њу , све остало је површинска корозија . Тако да поређење , и ако веома духовито , није у корелацији са овим проблемом .
Javno (ne)preporučivanje krivičnog dela kroz davanje saveta nekom nepoznatom licu nije stvar morala.