Do sad sam vozio uglavnom Francuze Pežo Reno Citroen ovo mi je prvi Ford. Dolazi u reno porodicu tj sad trenutno imam dva reno grand scenica,jedan 2,o dci i 1,6 dci.
Ovaj S mi je automatik i bas mu se radujem ova oba su mi saltaci i ako sve bude ok,ide na prodaju ovaj 2,o scenic.
Radim na taksiju 24 godine i predje se mnogo kilometara,tako da ima iskustva i sa kvarovima,kojih nadam se nece biti hahah.
Za sad evo par fotki. Autic stize sa obicnim metalnim felgama,to bih mijenjao u aluminijske ako imate kakve prijedloge rado cu da saslusam i jos sto znam da cu uraditi tj nabaviti blatarice tj zavjesice na tockovima i tu svaki prijedlog dobar. U ovlastenom me dodju 100 € to mi puno stvarno.
Za oba reno na ovlastenom mi dali 20% popusta i kostale me po 75 € jer stvarno komadi plastike jbg.
Pokusat cu jos u banja luci da pitam koliko su i hoce li dati popust pa i osigurati se da me imaju i za ostale nedace hah
Evo par fotografija. Auto ima 175ooo km (ako neko ima pristup kakvoj bazi dam mu br sasije da mi to provjeri i zaradio gajbaru lava) stize iz svice i trebalo bi da je to ta kilometraza. Od opreme jedino sto mi interesantno ima kameru za rikverc,ostalo standardica uglavnom..
Pozzzz svima i hvala unaprijed.

Poslato sa PCT-L29 pomoću Tapatoka