Čak si imao i poziv da turistički dođeš do Bg na pivo i da ti majstori srede auto

Turistički = platiš samo gorivo i servis, ali opet avaj ...
Jbg

Moderator: Dragomir
Ma samo sam pitao za savjet. Kontam mozda je neko imao slican problem. Nisam trazio da mi neko napravi auto preko interneta. Drug da ti iskren budem ja bas i nisam sa vremenom da idem u BG popravljati auto. Izvinite ako sam nekog uvrijedio nije mi bila namjera nego sam zivce pogubio hodajuci oko majstora i niko ne moze da riiesi problem. Kao da vozim avion a ne auto
I na tri strane ti pisemo da su grejaci.
Druze uopste ti licno nisam nikakvu uvredu napisao. Molim te zaobidji post i tovari tamo nekog svog kod kuce. Fino sam napisao situacija je ozbiljna nije mi do zajebancije a vas dva navalili saml gluposti pisati kao dva dijetata. Jbt ako ne mozes pomoci onda brate ne vidim svrhu komentarisanja. Sta sad ko se god javi sa problemom trebamo ga sprdati i tovariti. Sta ti mislis da je meni jednostavno bilo 7 dana hodati oko majstora i vrtiti se u krug? Mislis da mi je svejedno sto sam pukao 400€ i opet ne znam jesam li rijesio problem? Ne mogu shvatiti takve ljude koji uopste ne shvataju tudju muku. Ne shvataju neciji problem neko mozda nema para da zivi a kamoli da popravlja auto pa ce se javiti ovde na forum u nadi da prodje bar jeftinije da nesto sam sebi uradi da ne mora voziti majstoru i sad najbolje ajmo svi praviti se najpametniji i tovariti covjeka i sprdati se davati nekih 6 metoda kako ubijediti majstora da zamjeni grijace. Ne znam koliko imate godina ali ako je to vama neka fora i ako vam je to zanimljivo sto ste pisali onda je meni to zalosnoMarkedjani piše: ↑ponedeljak, 30. dec. 2019. u 19:13hNema veze, sad te samo tovarimo... pošto si počeo i da nas vređaš.