A i taj Mk4 moze da ima vec lepih 11 godinica (ne znam koje je godiste njegov).
Kolko santino pise, kupljen je sa 350.000... malo li je?
Da ne pricamo da je gomila TDCI-a upravo odsluzila vojsku

Moderator: Dragomir
Spajao mehanicar kaze nema gresaka. I moj kolega koji je radio mehaniku sumnja na senzor temperature. Jer nema mi logike da na -5 grijac radi samo 2 sekunde a na +5 da radi oko 8 sekundi.
nije temperatura samo faktor koliko će dugo raditi grejači u predgrejanju.ima tu i drugih faktora kao pritisak vazduha,nadmorska visina...
Odosmo u off... pobice nas adminiSantino piše: ↑ponedeljak, 16. dec. 2019. u 23:59hA recimo da uzmes mondea starog 3 god cijena mu je barem kod mene ovde od 16000€ pa na dalje. Bez obzira da mu cijena za 3 godine padne samo 20% to je cifra vec preko 3000€. Uz to uzeti nov auto odmah moras i kasko i to ti je 500€ pa na dalje. Plus opet odrzavanje nema veze sto je star 3 god i on ce se kvariti. Znaci opet kad izracunas za 3 god bacia pola tih para na auto. Svako ima svoje. Ja sam samo iznio svoje misljenje. Prosjecan balkanac koji radi za prosjecnu platu nema bas provilegiju da sebi priusti skoro nov auto. Svako ima svoje ja vozim mondea od 350 000km koji vrijedi 3500€ i umjesto da dodam jos 15000€ pa kupim mondea 2016 god ja cu tih 15000 uloziti u neku nekretninu pa ce mi se vratiti kroz neko odredjeno vrijemekazem svako ima svoje ...
Pa citaj sta sam pisao. Nece niko da mi radi auto nece grijace da mijenjaju svi bijeze od tog. Svi mi govore da su dizne a bošista kaze da su grijaci. I takl hodam par dana oko majstora i samo me saltaju da bi mi jedan iskreno rekao da je veliki problem na mondeu zamjenuti grijace i da nema racuna on da rizikuje i to radi
Kao što rekoh... vrtimo se u krug.Santino piše: ↑petak, 27. dec. 2019. u 19:46hPa citaj sta sam pisao. Nece niko da mi radi auto nece grijace da mijenjaju svi bijeze od tog. Svi mi govore da su dizne a bošista kaze da su grijaci. I takl hodam par dana oko majstora i samo me saltaju da bi mi jedan iskreno rekao da je veliki problem na mondeu zamjenuti grijace i da nema racuna on da rizikuje i to radi
Jarane ako nemas neki savjet sta da radim nemoj mi otezavati. Opisao sam problem i zamolio ako ima neko strucan da me posavjetuje sta da radim. Znaci ako imas neku ideju neki prijedlog komentarises ako ne onda nemoj brate filozofirati bez uvrede. Ako mozes razumi ako ne fino zaobidjes post i ne komentarises jer isto i ti mozes sutra imati problem i da mucis muku. Ti mislis da je sve to samo sprdnja pa da neko ima para za bacanje i zivaca na izvoz... svako dobro bez ljutnje ali kada si god nesto komentarisao nikada nemas neki savjet ni prijedlog nego samo bezvezno komentarisanje. Svako ima svojih problema i jos kad se auto pojebe kud ce gore. Zato gledaj da dajes neki kvalitetan savjet a ne pisanje onako samo bezvezeMarkedjani piše: ↑petak, 27. dec. 2019. u 20:08hKao što rekoh... vrtimo se u krug.Santino piše: ↑petak, 27. dec. 2019. u 19:46hPa citaj sta sam pisao. Nece niko da mi radi auto nece grijace da mijenjaju svi bijeze od tog. Svi mi govore da su dizne a bošista kaze da su grijaci. I takl hodam par dana oko majstora i samo me saltaju da bi mi jedan iskreno rekao da je veliki problem na mondeu zamjenuti grijace i da nema racuna on da rizikuje i to radi
Evo kako mi tebi da pomognemo... daj ti nama savet ?
Ma druze dosao u BIH i ista stvar. Gdje god otjeram svi nesto mudruju. Jedan mi iskreno rekao da mu se ne isplati mijenjati grijace jer ima puno posla a i rizik je prevelik a mala naplata. Znaci nista vozi dok ne stane i kada stane onda na otpad izgleda je to jedino rijesenjeDjole piše: ↑petak, 27. dec. 2019. u 20:57hTebi je dat savet i ukazan ti je problem šta ti ne valja. To što ti u Sloveniji nemaš majstora je opet neki drugi problem koji niko preko tastature ne može rešiti. Ja se povlačim sa dalje diskusije a verujem da će i većina drugih članova.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока