Отровни су CO , хидрокарбонати , азотни оксиди , честице чађи . Чађ не постоји код ТНГ-а док код дизела и мање код бензина , увек ће их бити . ТНГ нема чврстих честица при сагоревању , а оне праве смог -
Ekološki lobi plasira te priče o CO2, iako su azotni oksidi i čađ glavni zagađivači. CO2 je za biljke kao za nas kiseonik. Umesto da sade drveće, drve ....cumilosjov piše:Hm, možda izlazim van okvira nazovi rasprave ali ne bih se složio da "benzinci a pogotovo ovi sa TNG ne prestavljaju neku veliku opasnost". TNG gotovo da ne utiče na emisiju štetnih gasova. Tu tezu da je TNG ekološko gorivo valjaju prodavci auto-gas opreme, a ljudi im naivno veruju. Relano si isti zagađivač sa i bez njega. Jedino ekološko i prirodno obnovljivo gorivo te vrste je metan čija je ugradnja za Balkansku sirotinju previsoka. Uostalom, evo šta Boš kaže o toj temi.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ekološka mafija? Pogledaj šta udišemo ovih dana, treba nam Ekološka policija i Ekološka antiteroristička brigada i Ekološka jedinica za specijalne operacije.
Jel ce prvo da upadnu u Obrenovac?Nikola312 piše: ↑nedelja, 8. dec. 2019. u 18:49hEkološka mafija? Pogledaj šta udišemo ovih dana, treba nam Ekološka policija i Ekološka antiteroristička brigada i Ekološka jedinica za specijalne operacije.
Slažem se za CO2, ali nama je na ulicama svaki drugi auto čipovan ili neispravan i ostavlja iza sebe dimnu zavesu, eto čestica gareži koliko hoćeš.
Što kaže ona reklama, "ovu planetu smo pozajmili od svoje dece". Prst na čelo.
Po Fake news tragaču, portal/novine sa najviše lažnih članaka u 2018. godini.Vlada pop piše: ↑ponedeljak, 9. dec. 2019. u 04:43hhttps://www.alo.rs/vesti/politika/sta-c ... 71308/vest
Može da se registruje, odakle ti takva informacija?Nedeljkovic piše: ↑ponedeljak, 9. dec. 2019. u 23:15hSvaka prica oko ekologije u nasoj zemlji je nazalost cist paravan za uzimanje para
Cale hteo da kupi Reno Zoe ili elektricni Kangoo jer dnevno prelazi ~150km, kapira bolje da daje 300e mesecno na kredit i vozi nov auto nego na gorivo. Epilog je da u Srbiji nije moguce registrovati auto sa elektro motorom, nedaj Boze da se daje neka subvencija za kupovinu
Jedini elektricni auto koji znam da je bio registrovan u Srbiji je jedan Reno Fluens, kako ne znam
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Nedeljkovic piše: ↑utorak, 10. dec. 2019. u 14:02h
@Daniel
Ta Tesla je do skoro bila registrovana na strane table bas iz razloga jer covek nije mogao ovde da je registruje, cini mi se da su bile slovenacke ili ceske
Sent from my SM-A605G using Tapatalk