5 kocioni cilindar fiesta
Moderator: Dragomir
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
5 kocioni cilindar fiesta
Dali ima ford fiesta mk3 1.4i clx 5 kocioni cilindar???? Jer mi slabo koce samo zadnji tockovi( zamenjeni paknovi,Creva,i glavni kocioni),i kolko on kosta nov(ako ima da se kupi)??? Ispustao sam vazduh vise puta ali isto...
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
Re: 5 kocioni cilindar fiesta
kakvi su ti dobosi?mozda su oni problem,odnosno da nisu previse saderani?Ja bi najpre to proverio da sam na tvom mestu.
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Dobosi su dobri,gledao sam ih.... Samo neznam za taj 5 cilindar,dali ga imam uopste i dali on moze da bude uzrok kvaru????
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
ima sigurno ,al je on onaj sistem,sa kocenjem 3 tocka-uparen,ima ga i mk2,ako te on zeza ,njega izbaci
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
A ja da li imam taj 5.cilindar? Meni dosta jako koce zadnji,vrlo cesto i blokiraju kad naglo pritisnem
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
imas ga i ti sigurno,kod fieste je sa desne strane ispred zadnjeg tocka gledano iz kanala ili na stubnoj,to je onaj kao inercioni koji hoce da se pojebe od godina mladosti,a neznam jel ima novi nisam ni gledao
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971