Dax ovo tvoje je 1 na 1, nema greske. Sto je curka otisla kad si joj slikao auto, ili nije ni skontala da si slikao

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ovo bih se složio...dax92 piše: ↑nedelja, 17. nov. 2019. u 13:57hOtvoreni put, 2 trake po smeru.. po propisima, vozi se desnom trakom, leva sluzi za preticanje.. +/- 20-ak od ogranicenja u ovom slucaju se bas i ne moze proceniti, u svakom slucaju je neka normalna brzina za ovu kategoriju puta..
Ranku jos u prilog ide i to sto se iskljucuje 150-200m kasnije, i sto vozac kombija ima obrnuti trougao.. Tako da je potpuno jasno da vozac kombija njemu oduzima prvenstvo prolaza.
Gledajuci cisto postovanje propisa, vozac kombija je duzan da uspori ili da se zaustavi ukoliko se ne moze bezbedno ukljuciti na taj put (a ocigledno ne moze)..
A i ovo bih se složio...dule0911 piše: ↑ponedeljak, 18. nov. 2019. u 08:05hRanko samo jedan prijateljski savet, izbegavaj ovako burne reakcije. Zadesice se da budala u drugom autu ima oruzje i onda imas problem zbog saobracajnog propisa i isterivanja pravde. Ako nesto mrzim to je nepravda, ali ne po cenu gubljenja zivaca tj zdravlja. Pride, svaki put kad mi se desi da pokusam ovako da se isterujem posle se kajem, ali znam da je tesko iskontrolisati se u trenutku. Oduzeo ti je prvenstvo, mozda je greska bila nenamerna, kraca sirena je dovoljna, teras dalje svojim putem
Daj da vidimo nju, da se uvjerimo da je žena čitava.dax92 piše: ↑ponedeljak, 18. nov. 2019. u 09:00hMa slikala i ona meni tablice, i stetu koja je napravljena, videla da sam slikao i njene tablice, a vidi se i ona na slikama.. Sve su moji iz firme poslali osiguranju, pa nece moci da kaze da nije bila ona
Pojma nemam zasto je otisla, ali znam da su mi ljudi sve po spisku psovali i svirali posto sam tada ostao samo ja i nije im bilo jasno zasto stojim.. 13h, standardno vreme za guzvu u Parizu jer idu ljudi na pauzu za rucak.
Da i bilo mi je zanimljivo sto je onako sva sigurna u sebe zvala policiju, medjutim odjebali su je i nisu hteli doci![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Tu gde si stajao nije mesto za automobile kao što i oni drugi su nepropisno parkirani. Unazad sa leve strane imaš 4 parking mesta i to je sve;)
Ne mudruj,a sta ce linija za utovar tu?Da je gledam?
Inače ovo kod nas nije dozvoljeno ... naime obaveza je kretanja uz desnu stranu svoje saobraćajne trake, a realno kod nas nigdje nisam našao toliko širok put da možeš nekoga preteći bez da nagaziš središnju liniju...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Tačno... nisam ni sumnjao da ćeš prepoznati... i dobro si vidio lisica je u pitanju ...
Ma jok,mozda ti se cini...oko 50km.