U praksi takav ili samo što nije izveo (blagovremeno nenajavljen) manevar ili se zamantao telefonom. Odreaguješ isto kao i kad uz uske stepenice naidješ na babu koja ide polako

U praksi takav ili samo što nije izveo (blagovremeno nenajavljen) manevar ili se zamantao telefonom. Odreaguješ isto kao i kad uz uske stepenice naidješ na babu koja ide polako
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Tako je isto i kod mene na dijelu od Travnika do Viteza... nažalost i ti i ja živimo na dijelovima opterećenog magistralnog puta i do neke nove rekonstrukcije to će nam uvijek biti tako, jer uvijek ima "sporaća" na cestama ali recimo od Bosanskog Petrovca do Bihaća sporaći nisu problem jer ima dosta mjesta za preticanje, dok između Viteza i Travnika imaju dva mjesta sa isprekidanom linijom, od kojih je jedno na prilazu raskrsnici sa semaforom koja je uvijeg zaglavljena....Iosis piše: ↑ponedeljak, 4. nov. 2019. u 22:50hGledam na tvojim snimcima, ima dosta ljudi koji pretiču pune. I sam nekada to uradim kada procjenim da je dovoljno sigurno. To znači da mi je pregledno i da nema auta ni na vidiku, a ta puna je postavljena da li zbog autobuskog stajališta ili raskrsnice, a naravno dovoljno pregledno da vidim da ni jedan auto se ne približava sa sporednog puta i da nema autobusa na tom stajalištu.
Jednostavno popizdim više od sporaća, od smotanih i nesposobnih. Ljudi više puknu, ne vjerujem da je neko krenuo na put pa da se eto vozika i da mu nije bitno hoće li taj put preći za recimo sat ili tri sata.
...
To su uvijek dramatični doživljaji...Nedeljkovic piše: ↑utorak, 5. nov. 2019. u 01:26hVeceras kada nisam premro nikad necu
Idem ~110km/h duplim trakama na orlovaci od Beograda i odprilike kod pumpe Cryogas Dacia koja je obilazila auto nabada kocnicu i bezi iz skroz leve u stop traku (inace tu krivina blago zavija u levo a ja sam isao levom trakom), mislim se u sebi koja budala kad ispred mene na ~50m se pojavljuje u mojoj traci Reno Laguna koja ide pravo na mene (inace duple trake fizicki razdvojene bankinom), noge su mi se odsekle, cimnuo volan u desno koliko da prodjem pored nje, na svu srecu ja sam dobro prosao
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Bas, samo razmisljam da mi je neko bio zalepljen pozadi, nema sanse da bi stigao da odreagujeTiler piše: To su uvijek dramatični doživljaji...
i moram priznati da ne razumijem koliki se de*il mora biti da bi se na brzoj cesti ili autoputu ušlo u trake za suprotni saobraćaj...
i koliki de*il mora biti da ako mu se to već desilo na neki način da to ne shvati i ne zaustavi se i okrene kako treba...
Разумем је да сустизање ауто школе изазива огроман губитак живаца, ја први не волим такве ситуације, али знај једну ствар, што се тиче твоје последње реченице. Брзина од 45 км на сат, за некога ко је сео трећи пут у ауто у животу, (узмимо у обзир да је законски минимум од прва два часа провео на полигону упознавајући се са аутом и возећи првом брзином) не да је брзо, него пребрзо. Као кад би ми возили 200 км на сат аутопутем који није савршено прав, веруј ми. Страх је огроман, некоме треба и пола обуке да би се опустио и на крају чак шта више достигне веома солидан ниво знања до ког је могуће доћи за 40 часова. Причам из искуства.Iosis piše: ↑ponedeljak, 4. nov. 2019. u 22:50hLjudi nikad krenuti. Izbio sam prvi u redu, reko milina, kad meni se pali zeleno u raskrsnici ostala auto škola, odma sam pomislio, samo si mi trebala. Juri 35, sustiže svojom jurnjavom bager koji još više juri 25 km/h. Bager skreće, autoškola nastavlja svoju sumanutu brzinu od 35 km/h. Da se razumijemo, bio sam i ja u autoškoli, pa sam prvi čas došao do 80 km/h. Ako neko na prvom času ne može ispoštovati bar onih 45-50, pa ne treba ni da vozi.
Eh pa o tome pričam... hajd kad uđe zamisli se, ne zna put, zbunjen, iako ima brdo znakova... ali da ne ukapira u prvih 30 sekundi je već psihološki problem a kamoli da se vozi kilometrima tako, i to uz postojeći saobraćaj...
Ma jok bre,pricali o onom zakonu "Negovatelj staratelj", a to je Djilasova najveca laz koju je bila u toku kampanje.Zena mi je vaspitacica pa su sad dobili decu sa specijalnim potrebama iz Sremcice.Djilas im bio u poseti i kakio kao i obicno , ova moja popizdela
Слажем се са тобом у потпуности око овога. Наравно, није правило да квалитет обуке и нових возача буде све гори и гори, али постаје више него чест случај. Управо ово што си последње написао, данас сви полажу, сви шаљу децу у аутошколе, па је самим тим и број ауто школа и њихових возила нагло порастао.Iosis piše: ↑sreda, 6. nov. 2019. u 16:19hDobro, shavatam, nije svako jednako sposoban za vožnju, ali kao šta sam nekad prije pisao, čini mi se da je kvalitet obuke i kvalitet vozača sve gori i gori. Ili se možda to nije primjećivalo, jer smo prije imali 4 autoškole sa po dva auta, a sada imamo 10 autoškola sa prosječno 2,5 auta.