Pre 4 dana sam u Fordovoj prodavnici kupio polovnog Forda Kugu 2.0 tdci 4x4 sa 140.
Auto je prosao sav protokol provereni su mu svi delovi, redovno je servisiran, cak sam i garanciju godinu dana dobio.
Posto sam morao da predjem put od 300km autoputa da dovezem auto kuci, na auto putu nisam nista osetio.
Problem pocinje kada sam krenuo da se vozim po manjim ulicicama i manjim brzinama.
Preko koje god neravnine ili rupe da predjem volan sam leti levo pa se vrati desno. Kad predjem preko nerevnine i odmah potom zakocim volan se okrene u levo i tkao ostane.
Na pravcu se iskrene u levo pdo uglom od 30 stepeni itako stoji moram sam da ga vracam.
Kada predjem preko linije na auto putu, volan opet malo levo pa se vrati nazad, kao da ceo auto prokliza.
Prednji amortizeri i opruge su skoro zamenjeni, postoji racun i protokol o zameni.
Danas sam bio na reglazi trapa, cekao 2 sata ko maman najgori, da bi mi baja rekao da tockovi stoje u osi i da se to mozda desava zbog guma koje su nekvalitetne (cisto sumnjam da auto plese i volan seta levo desno toliko zbog nekvalitetnih guma).
Sutra stavljam zimske pa cu videti da li je to bio problem.
Je li neko imao ovakav problem, svaki savet bi mi dobrodosao.
Hvala u napred.