Sent from my MI 9 using Tapatalk
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Dzaba... bas je kolega imao pasata (valjda B6) automatika, koji je preko noci ostajao u servisu (klasican problem svih vlasnika vagena, neko ce da ga drpiduratecHE piše: ↑petak, 18. okt. 2019. u 17:30hNa passatu je napravljeno odmoriste za levu nogu tako da ( ako je držiš skroz gore u vrhu) i refleksko kreneš na pedalu- masis je, msm na prošireni deo pedale koji se gazi. Samo sam jednom zabio kočnicu drugi dan vožnje kada je krenuo pešak na kolovoz, reflex
Zato focusa palim bez kvacila u brzini, ponekad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
MozeFiestaBG87 piše:A da li moze automatik da izdrzi a da ne prebaci kad ga zezas na gasu do 3 do 6000 ob ( benzinci)
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Jesi siguran u to? Jer ja kad vozim niz brdo i pustim gas ispise mi potrosnju 0,0l911s [SK] piše: ↑subota, 19. okt. 2019. u 01:37hNa automatiku koji nema kvačilo već konvertor obrtnog momenta nema motornog kočenja u tom smislu da gasi dizne zarad uštede goriva, kao što radi svaki manuelac.
Što se leve noge tiče ne vidim to kao bauk, neposredno pošto sam svojevremeno položio iz čiste radoznalosti sam naučio da kočim levom tako da je vrlo često i danas koristim za kočenje bilo da vozim automatika ili manuelca.
lale, pa gde je predstavljanje tog tvog dsg, nema ga nesto na forumu, lepo izabrana kombinacija cestitam na izboru