Stapa se sa okolinom , sa terase prvo njega vidim pa more

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa vecim delom ovoga ne mogu da se slozim.Nedeljkovic piše: ↑sreda, 21. avg. 2019. u 13:55h@popovicvl
Po tebi ispada da ovaj auto nema ni jednu dobru stranu. Vec 7 godina vozim Mondea mk4 a drug je pre 2-3 godine uzeo B6 2.0tdi 140ks cr 2009 pa mogu da napravim neko poredjenje
Passat mnogo bolje unutra odradjen, ima se utisak da se sedi u autu koji je osetno skuplji od Mondea, sve plastike su mnogo kvalitetnije, mekse na dodir i bolje uklopljene, auto se lepo vozi cak i na 205/55 R16. To sto tvoj drug ima problema sa autom ne znaci da svi imaju, recimo ovaj decko za sada sem malih servisa nista nije radio, auto je maksimalno utegnut. Najveca prednost Mondea u odnosu na Passata su spoljasnji dizajin, prostor na zadnjoj klupi i gepek
Ja bih svakako pre uzeo Mondea nego Passata ali nikako ne mogu da kazem za B6 da je los auto jer me je nekim stvarima kupio i ima svoje prednosti u odnosu na Mondea
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Kvalitet plastike je go prosek, posebno komplet koji je ispod očiju. Napipaj nogom plastike sa strane, krta, tanka, jednokratna, mrežice zvučnika se lome, nema Passata koji nema rupu na vratima pod prozor od lakta. Guli se završni sloj oko ključa, bilo gde da se pipne više od dva puta. Drugar je bio okačio mirišljavo ulje na rešetku ventilacije, nakapalo i diglo finiš sloj oko rešetke ventilacije. Ustvari plastika oko ventilacije je bele boje premazana crnom bojom, čemu to? Ima tu i pritiska bezbednosti da unutrašnje plastike oko putnika budu klimavije, mekše, da se ugibaju, ali su na nivou daljinskog upravljača. Kod Forda, bilo kog, plastika je "radnička" i sa 500.000 km izgleda kao sa 100.000 km, a kod Passata sa 100.000 km izglda kao da je 500.000 km.Nedeljkovic piše: ↑sreda, 21. avg. 2019. u 13:55h@popovicvl
Po tebi ispada da ovaj auto nema ni jednu dobru stranu. Vec 7 godina vozim Mondea mk4 a drug je pre 2-3 godine uzeo B6 2.0tdi 140ks cr 2009 pa mogu da napravim neko poredjenje
Passat mnogo bolje unutra odradjen, ima se utisak da se sedi u autu koji je osetno skuplji od Mondea, sve plastike su mnogo kvalitetnije, mekse na dodir i bolje uklopljene, auto se lepo vozi cak i na 205/55 R16. To sto tvoj drug ima problema sa autom ne znaci da svi imaju, recimo ovaj decko za sada sem malih servisa nista nije radio, auto je maksimalno utegnut. Najveca prednost Mondea u odnosu na Passata su spoljasnji dizajin, prostor na zadnjoj klupi i gepek
Ja bih svakako pre uzeo Mondea nego Passata ali nikako ne mogu da kazem za B6 da je los auto jer me je nekim stvarima kupio i ima svoje prednosti u odnosu na Mondea
Potpora za lumbalni deo se elektronski podesavala jos na mom mondeu Mk2 iz 1998 (fakat nije u smerovima, al pricamo o autu od pre 20 godina).duratecHE piše: ↑sreda, 28. avg. 2019. u 21:59hVisoki su bokovi samo za ulazak, Al kad sednes- to je to. Potpora za lumbalni deo se elektronski podešava u smerovima.rekoh gore negde da nisam osetio put do GR, na moje iznenadjenje. Da se razumemo- mk3 je sampion za mene sa sedištima
Sent from my iPhone using Tapatalk