https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -fiesta-st
Konkretno je ova Fiesta u pitanju, dvoumio sam se dosta, opet Alfa Romeo (nakon 159,) MiTo, Clio 3 RS sam odustao zbog menjaca tj. problema sa sinhronima, mada to je manje bitno

Fale joj 2 cepa za felne, polica nazad, nisam pametan iskreno, samo su 2 na oglasima, donedavno su bile 4 sa sarenim cenama od 2500 do 3800, ova sa placa mi se vise svidja nego druga na oglasima, pre svega zbog godista i jer sam imao bolja iskustva sa vozilima iz uvoza nego onim odrzavanim kod nas.
Plin bih stavio od sledece godine, vidim na spritmonitor.de da je ljudima prosek 8,5l , sto mi je ok iskreno, ova 159 mi kilave voznje po Vojvodini trosi 6l dizela, nek Fiesta trosi 8 benzina i da me sluzi kao i 159, svi srecni svi zadovoljni

Konkretno zanimaju me neke osnove, da li motor podnosi plin okej (da li treba da se ugradjuje kapaljka itd.), neke cene odrzavanja jer mislim da je identican motor u Focusu mk1, vidim da imaju mnoge problema sa PCV ventilom nekim pa kad se oduzme gas obrtaji ne padaju odmah, medjutim jeftina je stavka, da li ima jos nesto takvo?