Poruka
od boky85 » sreda, 7. nov. 2018. u 11:18h
Hvala puno na odgovoru.
Update: Bio sam da vidim ovaj auto na placu, izgleda savrseno sto se tice enterijera, pa cak i spolja. Sto se tice motora i karoserije (mislim na koroziju i ocuvanost - da nije havarisan i slicno), tu nisam strucan i ne bih mogao da procenim da li je stvarno ispravan i ok. Za to bih voleo da mi ovde neko preporuci dobrog majstora koji bi mogao da ga pregleda zajedno sa mnom i kaze da li da ga uzimam ili ne, posto ja nemam svog majstora za Forda inace. Covek na placu koji radi tamo (jedan od), mi je rekao da treba samo nesto da se sredi kod nekog spoja grane auspuha i motora (cuje se neki cudan zvuk, da li je otisao neki diftung ili sta vec), ali bi to oni resili kada bi se nasao ozbiljan kupac za taj auto.
Gledao sam jos neke slicne modele po Beogradu od dilera i fizickih lica u toj nekoj rangovnoj ceni do 2.500e, posto mi je toliki budzet trenutno za kupovinu auta. Gledao sam i neke Fieste 2005/2006. godiste, ali samo po oglasima, uzivo jos nista.
Tako da, ako neko ima da mi preporuci majstora koji bi sa mnom otisao da vidimo tih par modela ili neki servis gde mogu da mi pregledaju auto, neka mi preporuci, bicu vise nego zahvalan. Po mogucstvu negde u Rakovici, ali moze bilo gde na teritoriji BG-a (osim GSP-a, nemam drugi nacin prevoza, zato sam to i napomenuo)!