Podigne se rampa na vreme i sa 70, ali ako se iz nekog razloga ne podigne, nema prostora za zaustavljenje, ode rampa i soferka

Za enp jos nisam probao za prosecnu da li stize, sumnjam i da cu

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Da si imao 2.0 preskocio bi ga pre nego sto bi on i pomislio da ubrza, ovako sa slabasnim 1.6 moze svako da te zezaNedeljkovic piše: ↑utorak, 11. jun 2019. u 21:46hAko kojim slucajem rade meni Djole placa kaznu jer me naterao da proletim ispod kamere
Ps danas idem ibarskom, ispred mene Zafira ispred nje 15m do Golfa, krecem da je obilazim i lik namerno krece da se pribija uz Golfa i svira, kolona iz suprotnog smera fakticki stala da bih mogao da se iza njega vratim u svoju traku. Izgoreo sam, jurio ga i pokazivao mu da stane ali seljacina nabedjena od 50 godina sa repom i brzim naocarama siri ruke, u fazonu sta hoces. Takvima samo metak u celo
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Dzaba 2.0 kad je on bio 2.2sasa_f1 piše: Da si imao 2.0 preskocio bi ga pre nego sto bi on i pomislio da ubrza, ovako sa slabasnim 1.6 moze svako da te zeza![]()
15 metara je cak i malo odstojanje da bi neko mogao da bezbedno ukoci. Kad se ti ubacis izmedju nekoga ko drzi 15m rastojanje, taj neko mora opet da koci i tako u nedogled. Sa obzirom da nisi mogao bezbedno da preteknes nije on kriv nego ti.Zakon jasno kaze da je preticanje dozvoljeno ako time ne ugrozavas druge ucesnike u saobracaju. Meni se desavalo tako da majkan krene obilazenje, auto ispred mene krene da koci, rastojanje se smanji a lik pokusava po svaku cenu da se uguzi u 5 metara jer nije sebi ostavio dovoljno prostora. U koloni nema ni neke prevelike svrhe obilaziti (sem ako su neka spora vozila, kamioni, traktori, itd) stavljas svoju i tudju glavu u torbu za nekoliko minuta...Nedeljkovic piše: ↑utorak, 11. jun 2019. u 21:46hAko kojim slucajem rade meni Djole placa kaznu jer me naterao da proletim ispod kamere
Ps danas idem ibarskom, ispred mene Zafira ispred nje 15m do Golfa, krecem da je obilazim i lik namerno krece da se pribija uz Golfa i svira, kolona iz suprotnog smera fakticki stala da bih mogao da se iza njega vratim u svoju traku. Izgoreo sam, jurio ga i pokazivao mu da stane ali seljacina nabedjena od 50 godina sa repom i brzim naocarama siri ruke, u fazonu sta hoces. Takvima samo metak u celo
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ne bole, nece, ali neces ni ti istog momenta kao i on stisnuti kocnicu. Nema sada tu, on ovako, a ja cu onako, ako on ovako, ja cu ovako, pri brzini od 50 km/h auto ide brzinom od 13.9m/sec. A cisto sumnjam da se bas iz Mladenovca ka Beogradu vozi 50, hajde da uzmemo da je vozac isao 70km/h, sto je 19.4m/s. Znaci, da bi zakocio u isto vreme kao i vozac ispred tebe, trebas da odreagujes u prvih 1/4 sekunde. Izvinte gosn' Bole, ali ne verujem da imate toliko dobre reflekseAha, a onaj ispred mene ce iz cista mira da baci sidro ko Dusko Dugousko i da trenutno stane u mestutako da ja moram da stanem u tih 15m.
Netacno, uopste nemoram da te pustim da se ubacis, jer:Nedeljkovic piše: ↑subota, 15. jun 2019. u 12:49h@tihi13
.. I da nema prostora da se uvuce onaj ispred koga hocu da se ubacim je duzan da prikoci i pusti me da se vratim u svoju traku
Član 55.
Vozač ne sme da vrši preticanje ili obilaženje kada time može ugroziti druge učesnike u saobraćaju.
Vozač ne sme vozilom da započne preticanje ili obilaženje:
5) ako po izvršenom preticanju ili obilaženju ne bi mogao da se vrati u saobraćajnu traku kojom se kretao pre toga bez ometanja ili ugrožavanja ostalih učesnika u saobraćaju,