Posle 6godina voznje 1.8tddi fokusa u koji sam bio zaljubljen,resio sam da ostanem veran brendu plavog ovala. Nisam imao nikakve kriterijume pri kupovini,srce me je vodilo... Probali su u opela da me uguraju ali jednostavno nikako mi ne lezi. Probao sam i mazdu i audija ali nesto je tu falilo... Na kraju uzeh opet fokusa... Sta znam,dosta stvari mi je poznato,poznajem dosta mana i vrlina ,nije se sem motora puno menjalo...auto sam kupio sa zapusenim dpf-om,sa malo losijom turbinom,losim amortizerima ali je limarija bez trunke korozije. Veliki servis i sve nedostatke sam sredio,malo ga cacnuo kod Bokija,ostalo je jos poliranje i spreman je za eksploataciju... Potrosnjom sam zadovoljan,relacija Obrnovac-bg sa malim guzvama na Cukarici i retkim gradskim voznjama je oko 5l penzos voznje. Sa sadasnjim 130i kusur konja poteze jako lepo,gepeka na pretek,udobna sedista... Od opreme svasta nesto,farovi prate put,usb,aux u pretencu,blutut,senzori za kisu,zatamljena stakla,samopotamljivanje retrovizora,dvozonska dig klima,blablabla...tempomat sam ugradio i osvetljenje gepeka samostalno..ceka nas jos puno radova

evo slike,nadam se da cu uspeti preko mobilnog... Pozz