Puno mi je srce kada čitam ove utiske, zaista... Ponosim se što se na ovakvim događajima iznova potvrđuje činjenica da "klub" u imenu označava baš tu društvenu komponentu, a ne neku ekskluzivnost ili separatisanje. Žao mi je što nije moglo da traje još duže i da bude još sadržajnije, ali želje su jedno a realnost nešto treće. Biće bolje.

Posebno mi je drago što smo videli neka nova lica. Srž svakog okupljanja je druženje i upoznavanje, povezivanje ljudi iz različitih krajeva... i bez tih ljudi, nijedno okupljanje ne bi bilo uspešno. Hvala svima koji su došli, starim znancima i novim prijateljima.

Biću slobodan da prenesem pozdrave od Dragana i Milene iz poslovne jedinice Grand Motors-a u Nišu, koji su odvojili svoje slobodno vreme da bi ljudima iz Kladova i svim posetiocima skupa malo približili aktuelnosti iz Ford sveta, iz prve ruke. Atmosfera je bila sjajna i uklopili su se "bez koske" u ritam događaja...

Posebna zahvalnost svim "starim vukovima" FCS druženja, koji su priskakali u pomoć gde god je zaškripalo i bilo previše za par ljudi da obave sve na vreme. Hvala mojim kolegama iz firme koji su mi oba dana pomagali u razvoženju ljudi i stvari, i postavljanju na lokacijama... Zahvalnice idu i preduzeću "Tekijanka" iz Kladova koja je odvojila jedan Transit da nam upotpuni "sajamsku izložbu" prvog dana i sponzorisala osveženje; restoranima "Kod Makse" i "Šaran" iz Brze Palanke za ekspertski spremljenu klopu; mojoj familiji koja je uskočila da pomogne gde god je trebalo; udruženju planinara iz Kladova za volontersko angažovanje oko vođenja gostiju do vodopada Blederija; RHMZ Srbije za po-ko-zna-koji-put totalno omašenu prognozu za moj kraj; i mnogim drugima, koje neću stići da pomenem, jer ova rečenica već preti da postidi i pisce govora za dodelu Oskara... ma koliko istinita bila. Hvala svima

U žaru borbe najmanje je bilo vremena za fotografisanje...

Naposletku, ostalo mi je samo da saberem utiske i podvučem crtu, srećan da je sve uglavnom proteklo kako treba, voljan da poboljšamo sve gde je bilo prostora da bude bolje... u nadi da ćemo idući put biti još brojniji i u još boljem raspoloženju.

Da, pre nego što zaboravim... na osnovu donacija koje smo sakupili, 8.000 dinara će biti uplaćeno Društvu za pomoć osobama ometenim u razvoju "Nada" iz Kladova. Hvala svima koji su dali svoj doprinos ovome.

Vidimo se na Grzi!