33 krugova odvozao HDI i preziveo!

Najbolje vreme
01:45.349 napravljeno u drugom stintu. Sto se tice toga kako je preziveo auto, nije lose. Jako sam malo hladio jer su me kocnice sluzile mnogo bolje nego sto sam ocekivao.
Sto se tice vremena, krenucu od sebe. Kada se gleda pored staze sve je to zezanje, na stazi je druga prica. Imam problem sa tim sto jako kasno kocim, i u krivinu ulazim cesto sa nogom na kocnici i to je bio rezultat 2-3 okretanja na stazi, ispravljanja krivina kroz travu, nosiranja i slicno.

Sto se mene tice mislim da bih max jos sekundu mogao da spustim.
Sto se tice auta, cini mi se da mi fali snage na vecim brzinama.

Sto te tice guma, UZASNE su, jedino ih vadi jak bocni zid. Klizao sam samo tako, pokusavao da doziram gas, ne vredi...
Ovo je slika zadnje gume (prednje bas nista sare nisu imale). Gume su Federal 595 RS-R s tim sto ih je cepao Savin par navaka, pa Dule par, pa tek onda dosle kod mene oljustene, stare 5 godina.
Imao sam dva problema sa autom. Prvi je taj sto mi je izduv istopio novu navlaku za zadnji branik (iako je zavrsetak imao 5cm lufta), pa sam ga isekao da se ne topi dalje.
Drugi, totalno nebulozan problem, je taj da mi je curelo gorivo iz rezervoara, izgleda kroz cep.

Dosao sam sa skoro punim rezervoarom goriva, i prosuo cenim petinu. S obzirom da sam video fleke po zadnjem staklu posle 2 kruga odma, mislio sam da je turbo poceo da mi pusta ulje, ali nije, gorivo se lepilo za zadnji deo auta.
Sve u svemu, super iskustvo, upoznao sam se sa autom, i planiram da odem na jos neki Track Day ove godine. Zadovoljan sam sa ovim danas.
P.S. - Markedjani je klizao bocno direkt na mene, dok sam ja bio u travi pored staze, usrao sam se

(inace, odlicno je vreme napravio!)