Poruka
od Iosis » utorak, 23. apr. 2019. u 11:21h
E to baš, kad spomenu tiplove, meni ne trebaju ali ćaletu da.
Ima nekog lika na buvljaku koji ima neke kvalitetne tiplove, skuplji su za par feninga od onih njesra tiplova, ali zato nema greške kada zavrneš šraf.
Nije mi jasno da će neko uzimati mnogo lošiji kvalitet zbog par feninga. Dobro to na količinu se nabere cifra, ali ako uradiš kvalitetnije imat ćeš kvalitetnije urađen posao. Nije sebi ili nekome da si za pare radio, još ako taj ko ti je platio i vidi da je to dobro urađeno pa te preporuči nekome, kud će ti bolja reklama i zarada.
Mada ima tu još raznih sitnih prevara i podvala, pa tako mi priča drugar.
Njegov otac radi razvod struje, otišao da pogodi posao sa nekim čovjekom. Drugarov otac radi 8 maraka/izlazu (izlaz, utičnica, postavljena i dovede kabal do nje). Ali kaže taj čovjek ima neki drugi radi 5 maraka/izlazu. E kada ima taj za 5, neka ti radi on. Tako i bilo. Kasnije ga sreo pa kaže pokajao se što ne uze njega za 8 maraka.
Ispostavilo se da taj što je radio za 5 maraka, 5 maraka je bilo samo da dovede kabal do utičnice i još 5 maraka za postavljanje i spajanje utičnice, pa je to ispalo onda 10 maraka.
Eto to je po meni podvala od strane tog drugog, on je rekao cijena 5 maraka, ali nije rekao da posebno naplati i postavljanje utičnice.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista

i sakloni