Ево једне уметничке око Суве планине..

Nema veze, imam i ja ispupcenjaFM III piše:Ne znam kako je na limuzini ali na heču ne može da lepi tablicu jer ima dva ispupčenja na koje se šrafi okvir tablice.
Ista situacija je bila i kod mene. Na ova izbocenja se zalepe parcici trake a na levi i desni kraj tablice dva sloja trake celom visinom kako bi se neutralisala izbocenja. Kod mene na sundjercicu je bila ostavljena mogucnost da se skine nekih 5cm sa krajeva (urezani zarezi da bi se precizno i lako tu odvojio) tako da sam to skinuo kako bih tablicu lepio direktno na metal. Naravno pre lepljenja sve se mora dobro ocistiti alkoholom ili benzinomFM III piše:Ipak ne može da lepi ima izbočine
Што се веће димензије гуме тиче поред очигледних предности приметих и једну ману,Смиљанић1389 piše: ↑sreda, 17. apr. 2019. u 16:13hНеки утисци, пошто ми је летњи сет 225/45 R18 уместо фабрички предвиђене 205/55 R16 (225/40 R18)
Па прво то је +4.4% на обим точка, па ми километража не лаже као свака фабричка +4-5% већ је тачна.
Точак је и 28мм виши од фабричког, то је још 14мм висине од тла, што ми је корисно, додаје на практичности,
а нема никакве разлике у држању у кривини јер је на овим широким нископрофилним гумама баш стабилан.
И на крају, точак лепше изгледа и мања је рупа око њега иако има места још доста.
Ово је ново-отворена деоница аутопута Пирот-Ниш, још увек без икакве контроле брзине а прављена по модерним стандардима
са дугим благим кривинама савршена за тестирање максималне брзине. Сунце иза леђа, Абадон утегнут, пут предамном..
![]()