Danas se obavio mali redovni servis. Skoro 49000km, tocnije 48900km
Ulje + filter
Filter zraka
Prednje disk plocice (iako su ove bile na cca 1/4 do kraja)
Ostalo je jos za izmjenu kociono ulje, al to kad majstor bude imao pomagaca, kaze ja nisam dovoljno kvalificiran
Filter klime sam mijenjao u proljece, tako da on ceka iduci. Sad samo gassss
Sent from my Huawei Mate S
Green hell, 10 laps, me and RS... My third and last wish
Porukaod hrkljuc » ponedeljak, 22. maj 2017. u 11:39h
evo nakon dužeg perioda neaktivnosti, malo smo se aktivirali
zahvaljujući dobrom duhu macaneli-u (klanjam se još jednom, ljubim ruke, noge... ), konačno se pronašao sport ili st (kako kome draže) spojler za čađaru
nakon sumnjivo parkiranih autiju...
na zadnjem sjedalu se smjestio ON
OEM star niti godinu dana
malo se zglancalo, srećom bez oštećenja vidljivih je prošao cijelu EU uzduž i poprijeko... skoro 2 mjeseca putovanja
fofi je midnight sky, a spojler je magnetic gray/grey (kako kome paše )... ovisno o kutu gledanja, te čistoći određenih dijelova (spojler čist, auto prljav užas), primjećuje se sitno odstupanje u nijansi...
udaljavanjem, razlika se sve manje primjećuje...
finalni proizvod, sasvim zadovoljavajuće
Porukaod FM III » ponedeljak, 22. maj 2017. u 14:58h
Da je 1 cm duži mogao bi da prodje ko karavan .
Odlično mu je legao
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
traktorčić je na cca 103.000km... motor se još nije razletio nakon remapa, sve manje-više ide ok
u međuvremenu se dosta toga odradilo, može se reći... a i riknulo
postavljeno (iskreno, samo stavljene ledice ) osvjetljenje nogu naprijed
dodano drugo svjetlo u gepeku
zakonita je uspjela očešati stup od znaka prilikom parkinga (srećom nije bio znak zabrane parkiranja )
ali zahvaljujući Bo-u, šteta je maksimalno sanirana
pa je usput uspjeo (usred ljute zime) puknut i otpast poklopac s mjenjača s oznakama brzina... i to dvaput
dok ga na kraju nisam zalijepio obostranom ljepljivom trakom za ogledala
nabačen st spojler (macaneli ), sport 17" felge (dax92 i macaneli ), zadnji kraj zatamnjen 85%
riješen problem hrđavih "oem" matica... evo drže već drugu sezonu, bez ikakvih problema
usput se prodalo stan i kupilo kućicu na "selu" i sad možemo i usisavati po potrebi
i onda je uslijedio pozitivan šok, odličan poklon od dragih prijatelja za useljenje... još jednom im hvala, znaju oni koji su
pa kad imaš malo dvorišta, svašta ti pada na pamet... ove godine sam skužio da ću morati ponoviti radnju
zimus i pukla zadnja desna opruga... tu sam napravio grešku što sam kupio opet oem zadnje, umjesto eibacha...
satavim ljetne nakon x dana vrućina, pa me dočeka snijeg iduće jutro
više od godinu dana me patile komande radija na volanu... više nisu radile nego što su radile... rješilo se i to
inaće kome treba cijeli postupak, koji je doduše na njemačkom ali se da shvatiti, evo linka...
dosta...
Odličan je, svaka čast na dopunama. Izgleda vrhunski.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Ja sam moje dobose ofarbao sa nitro farbom, crnom, mnogo bolja nego sprej. Nece se skinuti zbog toplote kao sprej... Preporuka da to uradis. I nikako nemoj farbati deo kod brezona... ja sam to preskocio, ionako to pokriva felna.
Almighty.shO piše:Ja sam moje dobose ofarbao sa nitro farbom, crnom, mnogo bolja nego sprej. Nece se skinuti zbog toplote kao sprej... Preporuka da to uradis. I nikako nemoj farbati deo kod brezona... ja sam to preskocio, ionako to pokriva felna.
Da, morat cu kad ulovim vremena, ponovit sve. Nije se oljustilo, nego je hrdja probila... Ipak je to Ford
Hvala na savjetu
dugo se nije pisalo... a i nema se više što pisati
fiesta je bila više od godinu dana u oglasniku, doduše samo na hr forumima
nazvao čovjek prije par dana, došao, vidjeo, probao, kupio
tako da ova tema može pod lock
dolazi nasljednik, naravno fordina ali više u skladu s godinama i zdravstvenom stanju
jedan lijepi c-max 2017g s svih 95 crnih kobila, BIJELI
ali o njemu kada dođe, u nekoj novoj temi