Nisam još predstavio svoga ljubimca jer sam ga nedavno uzeo uskoro ću postaviti slike i detaljni opis.

Automobil : Ford Focus MK2 Ghia 2.0 100kW, 2005 godina.
Problem s autom je taj što mi se u vožnji odjednom sva svjetla na autu koja imaju (farovi, štop lampe, instrument tabla, radio, sve što svijetli) počne da gubi napon pa se dobije i sve tako, smanji se napon pa se poveća, kao da nešto smanji dovod struje pa ga vrati kako treba, i sve dok ne stanem skroz s autom to ne prestane, moram stati skroz, a kada stanem i krenem ponovo onda mi auto nema vuču, tj kad pređem preko 2000 obrtaja turbinu uopšte ne pali, i onda moram opeti stati skroz ugasiti auto pa ponovo upaliti da bi se kompjuter resetovao i onda ide normalno i pali turbinu, i onda se čuje na oko 1600 do 1900 obrtaja specifičan zvuk motora kao traktor i onda prestane, ali mislim da mi je taj zvuk zbog toga što mi je zamajac pri kraju...
Naravno otišao sam kod električara i provjerio je punjenje, akumulator, osigurače, alternator i sve, rekao da je sve kako treba osim ovog na akumulatoru(predpostavljam da spoj nije dobar bio pa se nakupila ova masa)

Skinuo sam klemu i očistio sam ovo što se nakupilo i stavio malo tovatne masti i ne pojavljuje se više, ali meni je problem ostao isti kao i prije...
Onda sam sinoć dok sam bio u mjestu primjetio da kad motam volan desi mi se taj pad napona i povratak, ne znam da li je moguće da od servo pumpe može ovaj problem nastati, evo kratki snimak da vidite o čemu pričam točno.
Da li se itko susretao s ovakvim problemom?
Da li je moguće da servo pumpa pravi ovaj problem?
Lijep pozdrav.