Evo malo da vam opišem kako je ovih dana izgledao sex sa mojim Focusom....
Pre neki dan mi pukne kočiono crevo kod prednjeg levog točka. Poručim kod drugara nova za obe strane a dok ne stignu rešim da stavim to što je puklo sa onog stranca, da ne ostajem bez auta jer mi treba. Skinem sa stranca crevo i počnem da skidam sa mog Focusa i tu počinju igre bez granica...
Nisam mogao da odvijem onaj spoj gde se crevo spaja sa cevkom, morao je da radi bonsek, računajući da imam cev sa stranca. Skinem cev sa stranca i skinem kod mene kutiju sa relejima da bih došao do cevi kad ono, naravno, nije isto kao na pre ristajla

.... Isti je navoj ali nije isto savijena cev... Ok, malo je zakrenem i dođe lepo na svoje mesto. Namontiram ja to i dođe red na ispuštanje vazduha... Sisica na klještima ni da mrdne, probam na crevu na klještima ali nije to to.... Probam sisicu na strancu, radi kao nova. Skinem moja klješta, stavim sa stranca, ispustim vazduh, probam kičnice, rade ok. Krenem da se provozam kad ono..... U treću brzinu uđe jedva, u petu nama šanse.... Meni pritisak skoči bar na 200 sa 150,hahaha. Šta je problem... Pošto cev nije istog oblika kao što je moja bila, snop kablova od abs je došao između cevi i birača i ne dozvoljava biraču da ide levo koliko mu treba.... Još malo rukom zakrivim cev i dođe sve na svoje mesto... Juče zamenim to levo crevo novim i pređem na desnu stranu. Desna strana ista priča, da ne dužim više.... Samo što sa desne strane nisam morao celu cev da skidam nego na spoju kod koša ispod haube. Ispuštanje vazduha... puca sisica, idemoooo, opet klješta sa stranca.... Da mi nije bilo stranca bio bih par dana bez auta, ali neverovatno koliko je sve bolje i zdravije na njemu. Tamo se sve odvija na blagi pokret ruke a kod mene sve kao zavareno..... Ali mog Fokija umesto da počnem da mrzim, nekako mi je sve draži....