Evo mene opet cisto da malo obnovim garazu, od radova bile su neke sitnice tj redovno odrzavanje, na servo pumpi mi je curkalo ulje, skinuta je pumpa i remontovana tj izmenjane su gumice u pumpi, pretvorile se bile u plastiku

Sad je suvo kao barut
Usput zamenjen i filter benzina iako se vozi n a plin, ne znam kad je menjan, u Srbiji nije svakako
Ovako, posto mi je volan bio izlizan, tacnije koza je kao nova ali se farba sve izlizala i na nekim mestima je bio mat, resio sam ili da ga zamenim polovnim kod koga je koza kao nova, ili da ga tapaciram ili da ofarbam kozu na mom volanu, za pocetak sam se odlucio za najjeftiniju varijantu a to je da kupim farbu za kozu (kupio sam je u Paracinu i prilicno je dobra za sad) i da probam sam da ofarbam svoj volan.
Iskreno pozitivno sam se iznenadio kako je ispalo s obzirom da to radim prvi put, i volan je ispao maltene kao nov
Ali videcemo koliko je farba postojna, tj da li ce da se skida vremenom, za sad je sve ok, ali ako pocne da se skida vrv menjam ili tapaciram volan, evo neka slika kako je ispalo
Zimski set sam skinuo, lepo ocistio gume, namazao silikonom i strecovao folijom tako da su uredno odlozene do sledece zime, jos godinu dana su gume u garanciji
A letnji set je montiran, i to sam se odlucio da kupim dve nove gume 17ice SAVA mislim da je INTENSA, indeks brzine je do 300kmh, buka 60db, po mokrom kolovozu na tabeli je A kategorija, dimenzije nisam hteo da menjam ostavio sam iste 205-50-17, i stvarno je bas dobra guma, dve gume su me izasle malo jace od 16000din, made in GERMANY, 12-a nedelja 2019e je DOT.
A pozadi sam prebacio ove koje su mi bile napred, a to je Matador i odlicne su, DOT 2016, sara je preko 6mm, e kad njih budem menjao sledece uzimam sire za pozadi, vrv cu 225/45/17, posto vidim da sad sva novija kola imaju pozadi sire gume nego napred sto je i logicno...
I tako...kotrljamo se svakoga dana i nizemo lepe kilometre