Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Moderator: Dragomir
Ako mu je auto radio dok je bio na toj uzbrdici (a radio je valjda, posto je to bila cela ideja), onda nije mogao da povuce vazduh iz rezervoara, posto bi se inace ugasio. Treba da budes debelo u rezervi i otprilike na uzbrdici od nasipa da bi povukao iz rezervoara.vidovac piše: ↑utorak, 8. jan. 2019. u 16:23hTa creva mogu da se okrecu, nisu cvrsta. Drugo, ako je bila velika uzbrdica a parkirao auto sa nosom ma gore vrlo moguce da je povukao vazduh jer gorivo pobeglo u drugi deo rezervoara. Kad skines crevo od filtera nema sta da gura nafru, jer je otvoren sistem. ...
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Jeste,celo vreme je radio. Petljao drugo nista nisam,samo sam otvorio cep za rashladnu tecnost. Kad je poceo da izlazi taj vazduh, tj. Mehurici, tecnost je sa mehuricima pocela da preliva preko posude, i da se sliva niz nju. E sad, jel moguce da je voda nesto nakvasila,pa da je to uzrok gasenja? Sliku sam postavio iznad, koji mi je nivo goriva bio, a uspon jeste bio maaalo veci.mbole piše:Ako mu je auto radio dok je bio na toj uzbrdici (a radio je valjda, posto je to bila cela ideja), onda nije mogao da povuce vazduh iz rezervoara, posto bi se inace ugasio. Treba da budes debelo u rezervi i otprilike na uzbrdici od nasipa da bi povukao iz rezervoara.vidovac piše: ↑utorak, 8. jan. 2019. u 16:23hTa creva mogu da se okrecu, nisu cvrsta. Drugo, ako je bila velika uzbrdica a parkirao auto sa nosom ma gore vrlo moguce da je povukao vazduh jer gorivo pobeglo u drugi deo rezervoara. Kad skines crevo od filtera nema sta da gura nafru, jer je otvoren sistem. ...
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Sad... moguce da je gurnuo neko crevo dok je petljao oko boce sa tecnoscu, mada je malo cudno da se udavio nakon sto je presao 200-tinak metara.
Preneću ti moje iskustvo sa zapušenim grejačem kabine, doduše na Mazdi 626. Radna temperatura, nema grejanja. Probao sam svakojaka sredstva, bezuspešno, pa sam improvizovao: priključio sam, obično, pancir baštensko crevo na ulaz u grejač i pričvrstio šelnom. Na izlaz sam priklučio parče creva da otiče van motornog prostora. Po otvaranju slavine krenulo je blago curenje na izlazu. Malo sam lupkao po lulucama drškom šrafcigera i krenulo je da jurca iz grejača svašta. Prvo blatna masa, zatim korozija i obojena voda. Ispirao sam pola sata, dok nije počela da protiče čista.Fordomaniak piše: ↑utorak, 8. jan. 2019. u 16:29hHvala ti puno,znaci mi ovo za ubuduce.Sad sipam sredstvo za ciscenje rashladnog sistema, i vozim par dana sa tim, i posle ispustam svu tecnost, i sipam novu? Tako sam razumeo sto mi je gore kolega napisao
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka