sajla za kilometar sat
Moderator: Dragomir
- maraiggy
- Poruka: 62
- Član foruma od: ponedeljak, 14. dec. 2009. u 21:54h
sajla za kilometar sat
kada su bili veliki mrazevi pukla mi je sajla za kilometar sat. Od radnje do radnje slusam razlicite price da moze bilo koja sajla jer samo prenosi impuls. Sajlu koju sam skinuo sastoji se iz dva dela. jedan ja duzine oko pola metra i ide iz instrument table, a drugi je duzine nesto vise od metar. da li da kupim sajlu iz jednog dela koju mi nude u prodavnicama posto ova kao moja nema nigde u nabavci. u pitanju je eskort 1.8 td `94. god. Unapred hvala
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
Re: sajla za kilometar sat
pa kod mene je na sierri od dva dela sajla i isto sam kupio tu od jednog dela i stavio je ovaj deo do km sata nisam ni menjao samo sam morao malo da prepravim prikljucak na toj novoj sajli tamo gde se kaCI na ovu kracu i sve radi super jedino sto je malo duza pa sam je izmotao da ne strsi u motornom prostoru. Neznam da li je slicno kod tebe,a ako jeste mozes tako da uradis bez problema
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: sajla za kilometar sat
Izbegavajte motanje sajle zato što je duža, dešava se da se sajla uštine u bužiru, nikada je nemojte motati u krug ili slično.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове