Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford stao u toku voznje

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

cvilijams
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
Kontakt:

Re: Ford stao u toku voznje

Poruka od cvilijams » petak, 19. mar. 2010. u 19:33h

Bedak!!! Kako ce sutra da bude zavrsen?Gde ga radis?

POZZZ
CarSoundSystem

dark
Poruka: 24
Član foruma od: četvrtak, 18. mar. 2010. u 19:24h

Poruka od dark » petak, 19. mar. 2010. u 19:41h

cvilijams piše:Bedak!!! Kako ce sutra da bude zavrsen?Gde ga radis?

POZZZ
Tako mi majstor reko danas,on covek ide uvek oko 11 u nabavku delova,uzeo to sto treba,pa ce da proba sutra da zavrsi jer je vikend a subotom radi do 1 il 2 popodne.Ako ne onda u ponedeljak sto posto.
U Dobanovcima kod Lole.

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » subota, 20. mar. 2010. u 23:47h

Pa cudno mi je tako brzo da zavrsi posto treba i glava na obradu,pa dok se vrati sve,pogotovo sto radi subotom do dva samo al ok mozda covek i dobro radi.

POZZZ
CarSoundSystem

dark

Poruka od dark » subota, 27. mar. 2010. u 00:04h

Nisam imao vremena ranije da napisem,ovaj ga uradio u ponedeljak,zamenjena ta dva ventila,dihtung glave,ulje,filter ulja i neki filter? kartera tako nesto mi rece,jer kad ga je vec drndao uzeo da pogleda sta je jos za zamenu.Sve ukupno 7 000 din.Sad radi kao singerica thumbsuph

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » subota, 27. mar. 2010. u 00:39h

Dobro si prosao mada i previse jeftino.

POZZZ
CarSoundSystem

dark

Poruka od dark » subota, 27. mar. 2010. u 01:18h

cvilijams piše:Dobro si prosao mada i previse jeftino.

POZZZ
Slazem se da je jeftino u odnosu sto se tice cena kod majstora u gradu,gde dobar dan kosta 5 eur.Velika je razliku u cenama u gradu i prigratskim mestima.Ne samo mehanike vec i auto elektricara.To sam osetio bio na sopstvenoj kozi tj. novcaniku.

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 27. mar. 2010. u 08:31h

pa rece ti, ako je zupcasti i nije toliko strasano, od tih para ti je pola ulje i sevis........

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » subota, 27. mar. 2010. u 17:30h

Ma u gradu su lopovi,a da bude najcrnje u prigradskim mestima je em jeftinije em bolje ljudi rade.

POZZZ
CarSoundSystem

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 27. mar. 2010. u 18:43h

ha ha ha , ovde ima, dva koja nesto znaju, jedan je podigao cene, drugi realan (ralan cene kao u gradu), a ostali nedaj boze, zamisli da ti majstor nestegne traverznu osovinu, i ispadne na auto putu. A ovi tipa jeftini, bezi dalje ako hoces jeftino da prodjes, 100 puta sam video da deo nije moj. Imam drugara u mladenovcu, exstra radi sve vrste automobila, ali ko ce da tamo otera auto pa da se vraca kuci ili da ceka par sati.... E kad bi imali nekog dragomira ovde u blizini......pa ja se nerazumem skoro nista, pa sam neke svrai popravio sto majstori nisu znali e onda znaj, mozda za 539 traktor. Ima i moj kum servis ovde isto, kad je tu on, razume se u sve , sve je ok , ali uglavnom nije. E sad mozda negde lepo stezu traverzne, i znaju da ozupce, forda, pa kad sam video koliko je to prosto , kad znas.....

bobco77
Poruka: 44
Član foruma od: nedelja, 17. jan. 2010. u 10:18h

Poruka od bobco77 » sreda, 16. jun 2010. u 21:52h

Da ne otvaram novu temu evo ovde cu da postavim jedno pitance :).
Danas sam uradio generalni servis:menjao zupcasti kais,sve filtere,ulje,antifriz...itd.Majstor mi kaze da sam imao srecu sto sam resio da menjam zupcasti jer nije bio uopste stegnut kako treba i pravo cudo kako do sada nije se desilo ono najgore... sign0023 .E sada mi kaze da ce auto bolje da mi vuce i da je sve ok.Ali otkako sam uzeo auto osetio sam kako mi ventili malo zveckaju,i pri voznje i u mestu.Pitao sam ga dali je to moguce od zamene zupcastog,a on kaze ma neeeeeee.E sad ja vas pitam.Dal je to moguce?I uopste dal je to loso i koje je resenje?

P.S. Merio je i kopmresiju i ona izgleda ovako:1klip-10,7 2klip-11.3 3klip-10,8 4klip-11 i sta kazete vi na ovo? redbullw

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » sreda, 16. jun 2010. u 22:05h

Ako nije tajna koji je majstor menjao kais ?Ima li on alat za zupcelje tih mototora?Mali mi je cudno to objasnjenje "nije zategnut" posto bi trebalo da ima samostelujuci spaner
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“