Pre nekih 15-ak dana mi cale javi da neka zena prodaje ficu. I ja naravno ni pet ni sest odem da pogledam u kakvom je stanju.
E pa ovako, Limarija radjena pre nekih godinu dana, ofarbana komlet, ali nije bas najsrecnije odradjena ni podloga ni farbanje, ali dobro, nije trula uglavnom koliko sam uspeo da vidi. Svakako planiram da je sredjujem i farbam u drugu boju tako da to i nije neki problem.
Enterijer u onako stanju, ima presvlake na sedistima, nisu razvaljena, verovatno ce pasti presvlacenje u kozu. Uglavnom ima sve sitnice koje treba da ima, ne fale delovi
Motor suv, ali akumulator prazan

Pre nedelju dana odemo, ponesemo akumulator, spojimo, vergla vergla, malo joj fali ali nece. Nije paljena skoro godinu dana. Skinemo kapu, ocistimo malo kontakte, nece opet.

Radi mirno, ne dimi na merac, sednem da provozam, menjac lepo ide u sve brzine, povlaci lepo

Gume na njoj nove 12'' ne secam se koja marka.
Akumulator cu probati da dopunim pa cu videti u kakvom je stanju.
Sve u svemu u ok stanju, bice da se radi ali polako, planiram da je dovedem u kulturno stanje i da je provozam svremena na vreme

Auto je ostao kod te zene u garazi dok ne spadne ovaj sneg, pa cu onda da je preteram.
Evo dve slikice, a bice jos kad je budem doterao kuci