Poruka
od sasa_f1 » subota, 12. jan. 2019. u 10:58h
Da ne bude sve tako sjajno...
Kada je Boki iscitao mapu, rekao mi je da su cackali egr i dpf, ali da su pored toga ugasili neke greske. Kako je mapa vracena na fabriku i izmenjena kako valja, pojavile su se greske kojih je ocigledno bilo i pre samo nisu mogle da se prikazu.
Naime, borim se sa greskom za pritisak goriva, greska P0002-61 tj regulator pritiska goriva na pumpi. Probao sam preventivno juce sa senzorom pritiska na rejlu, moj je ispravan, radi kako treba. Od lokalnog pezo mehanicara sam uzeo juce i taj regulator pritiska na pumpi pa cu danas da ga zamenim da vidim da li ce to resiti problem.
Auto ne ide ni pola kako bi trebalo, a to mi se cinilo i pre remapa (kapiram da je vecinu vremena u safe modu). Sreca pa sam otisao taj dan kod Bokija, ko zna da li bih drugacije saznao sta je zapravo problem.
Uz tu gresku mi javlja i gresku za pritisak turba, ali mi za nju u opisu daje da nju moze izazvati problem sa gorivom, tako da kapiram da su povezane.
I tako, odes da kupis auto, zakacis dijagnostiku, ono sve cisto, lepo, nema gresaka, kad ono medjutim....budz majstori.