Hauba u zraku 2 dana..
Vidi se da su zimske još uvijek na njemu. Nisam imao vremena ranije zamjeniti, ali to je danas riješeno.
Kilometraža 253.500 km.
Felge su samo oprane, posušene i montirane. Napumpao na 2,5 bar sve i vozi. Isprobao, sve OK.
Mjerio prednje diskove, 26mm - što je minimalna debljina diskova. A pločice su još uvijek dobre, imaju dosta mesa.
Svejedno ide zamjena čim mi majstor javi termin.
A sad nešto malo bolje..
Rastavio polovne farove koje sam kupio na njuškalu (hvala acmen i shahin na pomoći)
Ta "stakla" prebacio na svoje farove jer su u boljem stanju.
Rastavljanje je prošlo dosta brzo, iznenadio sam se čak. Da nebi bilo zabune, nije baš lako, ali je išlo lakše nego prvi put kad sam rastavljao radi farbanja.
Izbušio rupu sa donje strane fara radi kablovinja, spojio žice i radi..
Ostavio sam 1 dan da se "silikon" suši, da ima što manje isparavanja u faru (zna se stvoriti maglica unutar fara, a to ne želim.
Sve je prošlo glatko osim montiranja shroudova. Njih sam morao rezuckati malo po malo, poprilično vremena mi otišlo na to.
Balaste učvrstio sa strane, nisam na faru jer nema mjesta.
Spojio sve, zašerafio farove, probao kad ono ne radi lijevo dugo halogeno.. Malo je reć da sam popiz..
Kako je špula svoje odrađivala, očito je da je žarulja pregorila - i to je i bilo.
Vratio sve nazad, tek onda vidio da ne radi pozicija.. Tu sam odustao jer mi se nije dalo opet skidati far radi te gluposti.
Čekam da se mrak upali da mogu podesiti snop.
Oprema:
Projektori Sinolyn Super 3" (ima i starija verzija, bez oznake super - razlika je u cut offu dugog)
Shroudovi isto neki Sinolyn
Žarulje Heartray H1 4500K 35W
Balasti DLT X3B 35W
"Silikon" Sika Sikaflex 11 FC+ brtvilo+ljepilo, crno