Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

tablice

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

tablice

Poruka od goja » ponedeljak, 15. mar. 2010. u 09:50h

ljudi,konta li iko koja ja zastava na nasim tablicama?! Jugoslavenska!!! eeee,svasta...ja kad sam vidio,rakoh;vidi,ovo je neki zajeb,kad ono sve sa yu zastavom... ja na to nisam obracao paznju i sve sam kontao da je srpska,crven plav bijel...

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Re: tablice

Poruka od mirke » ponedeljak, 15. mar. 2010. u 12:31h

kako dosad nisi primetio mrgreen Jos zivimo u bratstvu i jedinstvu,samo nam jos zvezda fali i marame oko vrata...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Tihi92
Poruka: 474
Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h

Poruka od Tihi92 » ponedeljak, 15. mar. 2010. u 22:30h

Kad je ovde vec tema o tablicama...jel zna neko gde mogu da se naprave tablice sa licnim potpisom
npr: COSWORTH samo da pise.......

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 15. mar. 2010. u 23:13h

Kod nas ne može, mada će moći nove tablice da se uzimaju po želji po principu dve cifre - jedno slovo - dve cifre.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

nesho
Poruka: 186
Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h

Poruka od nesho » utorak, 16. mar. 2010. u 08:23h

Neko je sada na sajmu pravio tablice sa licnim imenom i priveske za kljuceve. Raspitaj se kod nekoga ko nije zdrakao u promoterke.

evo nesto sto sam nasao:

Preuzeto sa : Danas.rs

Ispisivanje ličnih imena i drugih natpisa na automobilskim tablicama, koje do sada nije bilo moguće, najverovatnije će biti dozvoljeno novim propisom koji treba da uredi tu oblast. Na taj način, vozači će moći da kombinacijom slova i cifara daju lični pečat svom automobilu po kojem će biti prepoznatljivi.

Milan Vujanić, profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, smatra da je ova mogućnost, po uzoru na svet, dobra, ali da će građani, ukoliko personalizacija tablica bude dozvoljena, to zadovoljstvo morati dodatno da plate.

- Svuda u svetu je dozvoljeno da se na tablice stavljaju imena i drugi natpisi ukoliko građani to žele i u tome nema ništa loše. Država će imati prihod budući da se te tablice dodatno plaćaju, a građani će imati oznaku na automobilu kakvu žele. Sada je sve na pravilniku, koji tek treba da bude usvojen, da li će dozvoliti odstupanje u izgledu tablica od predviđene kombinacije sa oznakom grada, tri cifre, a potom dva slova - objašnjava Vujanić.

Da je personalizacija tablica popularna i u našem regionu potvrđuje primer Crne Gore koja je još pre dve godine, od početka zamene tablica nekada zajedničke države, dozvolila ispisivanje nestandardnih natpisa na tablice.

Jedini uslov je da tablica, iza oznake grada, mora da sadrži pet karaktera, od kojih minimum jedno mora da bude slovo. Zabranjeno je stavljati nacionalna obeležja i vulgarne reči. Ovu mogućnost treba platiti 200 evra plus takse, a tablica trajno ostaje u vlasništvu i može se prenositi sa auta na auto. Prenos tablice na drugi auto takođe se plaća 200 evra. Isto važi i za motocikle, a cena je 50 evra, gde plaćena tablica mora da sadrži četiri karaktera od kojih minimum jedno mora da bude slovo.

Oznake po izboru

Aktuelni Pravilnik o registraciji motornih vozila iz doba SFRJ, koji je na snazi od 1989, striktno je zabranjivao stavljanje natpisa na tablice. Jedino je bilo moguće zahtevati broj po izboru, što se dodatno plaćalo. Tako je za šestocifrenu oznaku trebalo izdvojiti dodatnih 25.200 dinara, petocifrenu 28.920 dinara, a četvorocifrenu čak 32.880 dinara. Na sve to plaćaju se i administrativne takse.

Autor : R.V. Bibić

Tihi92
Poruka: 474
Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h

Poruka od Tihi92 » sreda, 17. mar. 2010. u 17:13h

Niste me shvatili...netrebaju meni prave tablice nego one ukrasne :D ....one sto kamijondzije recimo imaju napred na sajbi....
Al u svakom slucaju i ovo moze da bude zanimljivo....

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » ponedeljak, 22. mar. 2010. u 20:40h

za 700 kinti uradim ti tablicu "kao sto imaju kamiondzije" pa i bolje.....
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

dimges
Poruka: 636
Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h

Poruka od dimges » četvrtak, 24. jun 2010. u 20:41h

Ovaj nije dobro zasharafio tablicu pa mu je ker demontirao.....
http://www.24sata.hr/video/pas-sa-stavo ... ce/178946/

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » četvrtak, 24. jun 2010. u 21:03h

Komedija clap lol lol lol
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 3. avg. 2010. u 15:38h

lol clap hahahaha
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Odgovori

Povratak na „Svaštara“