Oduvijek sam volio fordove, iako sam uvijek druge marke vozio (ne znam zasto

Dobio sam dosta zapusteno auto jer zadnje tri godine je vrlo vrlo malo vozen (znamo da je stajanje najveci neprijatelj automobila), ali znam potpunu istoriju auta, jer vlasnik 12 godina prije mene je bio moj punac. Auto ima sada 293k km. i vozen je 80 - 85% kilometraze po evropskim autoputevima i otvorenim cestama. Dakle, auto je uvezeno iz Svicarske i gore je imalo jednog vlasnika, tako da sam ja sad treci vlasnik ove fordaljke

Dosta novca je zadnjih par mjeseci ulozeno u njega da se vrati u fino stanje, neke dijelove mi je rodbina donosila iz Svicarske jer ovdje u Sarajevu i Bosni nisu normalni sa cijenama za dijelove koji su upitnog kvaliteta.
Zamjenjeno: bombina, kablovi, svjecice, glavcine, prednji diskovi, rucna kocnica + sajle, klijesta zadnja, plocice (prednje i zadnje), stabilizatori, filteri (svi), ulja (sva), rijesen problem gubitka vode i novi G12, nekoliko kedera, nove gume nabacene (zimske) + jos svasta nesto sitno sto se i nije mozda trebalo raditi, ali ja sam jednostavno malo udaren u glavu pa mi sve mora biti fabrika na autu

Imam jos par stvari uraditi, mehanike i estetike, ali o tome u sekciji foruma sa problemima, ukoliko ne skontam sam sta je u pitanju

Pozdrav svima i da vise ne peglam

Evo i malo slika