Ford Transit nece da upali
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: četvrtak, 29. nov. 2018. u 00:00h
Ford Transit nece da upali
Pozdrav imam problem na transitu 2.0 74kw dtdi nece da vergla na instrument tabli nema lampice od grijaca kad dam kontakt i nece da vergla kad se pojavi lampica od grijaca auto pali normalno ide nekolika dana i onda kad nestane odjednom lampice od grijaca i nece da vergla gledao sam osigurace svi su ok jel zna neko u cemu je problem
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Ford Transit nece da upali
Najverovatnije ti ECM gubi napajanje.ako dijagnostika nemože da udje u motorni računar,to ti je
-
Ne moze da udje dijagnostika druze da gubi al gdje jel zna neko nesto blize gdje moze gubiti sve sta da pogledam
-
Osigurace sam pregledao i one kod suvozaca unutra i pod haubom ispravni su releje isti i oni su ok jel znas mozda jos sta da pogledam gdje moze da gubiljuba power piše: ↑četvrtak, 29. nov. 2018. u 13:15hNajverovatnije ti ECM gubi napajanje.ako dijagnostika nemože da udje u motorni računar,to ti je
- ljuba power
- Kontakt:
treba tražiti...
-
Jel mislis da je negdje kabal u prekidu neki il sta jesi imao slican problem
Poslednja izmena: FM III, na dan petak, 30. nov. 2018. u 09:33h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Ne citiraj prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori.
Razlog: Ne citiraj prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori.
- ljuba power
- Kontakt:
ko zna šta je...bilo je svega,i miš pojede instalaciju,korozija,prekid žice
-
Aha gdje da trazim jel tamo pod haubom oko kutije osiguraca cini mi se da onaj mali relej plavo crni kabal nema nalog masu on dava cini mi se
Poslednja izmena: FM III, na dan petak, 30. nov. 2018. u 09:34h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
- Poruka: 1141
- Član foruma od: utorak, 25. okt. 2016. u 11:13h
Kad ti upali, pravac majstor.