Мој љубимац на 4 точка, моја црвена фурија, мој црвени змај.
Купљен равно пре 10 година, у време када је био стар свега 6 година и на сату имао тричавих 92 хиљаде. Бар је тако писало на сату.
Била је то љубав на први поглед. Нисам од оних који возе кола 1 годину па мењају, више сам од типова који воле шта имају и то чувају и одржавају, што се каже за себе. Па да почнем.
Црвена фурија од са мотором од 1.8 тд и снаге 66kw. Мене изненађује његово фантастично убрзање, оно почетно, што би рекли одзив на гас. Нема никаквих додатака, ништа специјално му нисам радио. Урађена су му два велика сервиса, два пута репарирао Бош пумпу, једном водену, кочнице мислим да сам радио исто два пута и то би било отприлике све. Мало сам у њега дао колико ме је он служио. Двоје деце сам добио у њему (наравно ово фигуративно)

Извините ако је текст мало дужи и мало више емотивни набојем, него напуњен спецификацијама али сви ми различито доживљавамо своје љубимце.
Још једну ствар да вам кажем.
Слике ћу окачити две, које имам пошто пишем са телефона, а имам и 1001 слику мог Форда али су то углавном породични моменти, свадбе, рођендани крштења, рођења...... Сви они моменти када је и сваки члан породице био ту, што наш Форд свакако јесте.