Eto i taj što kaže da ga dobro služi A3, neće da prizna da ima probleme. Ajde EGR da zanemarimo, to đubre zahebava na mnogim autima. Ali eto ta elektronika, da je zezala nekoga na Pežou, taj bi pretpostavljam rekao da je taj Pežo đubre.
Ovde u Bosni imaš likova koji su sami sebe uvjerili da je VW, Audi i ostala njemačka auta perfektna i da je to najbolje auto i da ga dobro služi, pa makar mu i motor ispao, ali to je i dalej odličan auto. A kada Pežou ili Fordu crkne sijalica (ne buklvano sijalica, ali neki banalan kvar) onda je to francusko i američko đubre.
Kao što sam proljetos uhvatio jednog na foru. Pitam ga koliko bi dao za auto koje troši ulje, zamajac mu pred zamjenu, prešao boga oca kilometara, turbina nije u najboljem stanju i na sve to je 1999. godište. Kaže on pa koji je auto, pa reko nije bitno, koliko bi dao. Pa kaže bitno je, jer ako je Golf onda to vrjedi bar 5-6.000 KM (2,5-3.000 €). Eto ti, jeste Golf, a koliko bi dao za npr. Pežo ili Citroen koji je 2003. i ništa mu ne fali. Ma kaže to ne vrjedi ni 3.000 KM (1.500€). I onda ne mogu da vjerujem dalje, reko ti bi radije dao skoro duplo više para za Golfa u koji trebaš uložiti još hiljadu-dve maraka, nego uzeo Pežoa u koji nemaš ulaganja. Kaže da je to Golf, ne možeš ga porediti sa ostalim.
Ja jeste da volim Forda, ali ne kažem da je to perfektan auto, svako auto, naročito kada odmakne u godine, mora imati neke kvarove pa da ne znam kakav je, ko god ga pravio, da li Luiđi u Italiji, Hans u Njemačkoj ili Luj u Francuskoj.