macka mi je napravila haos od auta uletila je u mikro remen i bukvalno sve polomila jedva sam je izvukao al ajde sad necu o tome....
sve sam to skinuo okrenuo radilicu 2 kruga isla je bez problema znaci da nisu ventili itd. i upalim ga i cujem neko struganje i odma ugasim skinem sve do remena kad remen popustan...
kupim set zub.vodenu i ovamo spaner,rolne,remenice u sta je sve trebalo i malopre uzubim motor sve ful...kad...spaner zub. ne mogu da ga zategnem..ustvari zategnem i kad pritisnem rukom remen on se popusti...tako sam pokusavao nekoliko puta i sad zategne se ali po meni mislim da bi trebalo jos nmg da ga zategnem kako treba i opet pritisnem remen on popusti i onda se sam zategne....
e sad pitanje..zasto prvo nije htio da se ponovo sam zategne i zasto sad hoce? da li ce se popustati sam? da li da mu vjerujem da li tako treba stvarno nzm...da li je nesto otkinuto?
da na pomenem nije mi strano uzubljivanje motora radio sam u jednom servisu ali nikad nisam radio forda pa da bar znam sta je u pitanju
ovo je spaner