Focus mk1 1.6 2002. god. Uvezen iz Italije 2013. sa 155k kilometara na satu i od tada nije menjao vlasnika sve do sada. Na satu trenutno nesto malo preko 197000 km. Od opreme nema sta nema

Auto je kod mene nesto malo vise od nedelju dana a posto mi je ovo prvi ford mogu da kazem da sam prezadovoljan autom. Mnogo lepo ide, a obzirom da sam gabaritan ima bas dosta i prostora

Ono sto treba da se uradi na kolima je:
- da se skinu ova dnevna svetla koja su ruzna a i pri tome i ne rade

- da zamenim sve filtere i ulje (iako su svi filteri i ulje osim filtera goriva menjani pre 6000 km)
- 2013. na 155.000 je menjan set kaiseva i kako ovde na racunu vidim stavljeno je "Set zupcastog kaisa Febi" tako da nisam siguran da li je to odmah za zamenu ili po majstorovom savetu da teram jos godinu dana pa da menjam
- zadnji amortizeri su pri kraju ali jos nisu za zamenu
- prethodni vlasnik mi rece da su svecice jos fabricke a da je on promenio samo jednu, tako da auto sada ima 3 fabricke i jednu Bosch

E sad kao i svaki polovni auto i ovaj moj nije postedjen problema

1. Ujutru ili kad auto odstoji nekoliko sati na prvo verglanje krene da stuca i ugasi se. Na drugo verglanje vec upali bez problema i posle toga pali sve ok. Ako dam kontakt dva puta i pustim pumpu da dva puta nabije pritisak onda upali kako treba na prvo verglanje.
2. Grejac vozacevog sedista ne radi. Ne znam koliko mi se isplati da se kupusa sediste radi popravke.
3. Daljinske komande ne rade. Promenjena baterija, probao sam da programiram kljuc prema uputstvu sa foruma ovde ali bezuspesno. U uputstvu kaze da treba u odredjenom trenutku da se cuje neki zvuk a kod mene se nista ne desava.
4. Ima nesto povrsinske korozije ispod znaka Ford i lajsne na gepeku
5. Od pre nekoliko dana leva sijalica dugog svetla se pali i gasi kako joj se cefne. Kontam da je neki kontakt. Kakve sam srece u subotu uvece me jos i milicija zaustavila tokom redovne kontrole a sijalica je bas tada resila da prestane da radi

Generalno to je to u vezi auta. Bice jos slika kada ga lepo operem i malo upicanim