Evo da se i prešjednik javi... red je
Jedno veliko hvala svima koji ste došli i uveličali ovaj naš jubilarni skup, takođe hvala svima koji su imali želju da dođu ali su bili sprečeni... računaćemo kao da ste bili
Takođe bih hteo da se zahvalim gosn Tileru i njegovom drugaru Sodom kao predstavnike iz Bosne i gosn Romanu, Kantoncu i drugaru koji ih je dovezao (pardoniram, nisam zapamtio ime) kao predstavnike iz Hrvatske što su bili na skupu i učinili ga internacionalnim
U nizu zahvalnica mora da se ubaci jedno veliko hvala našem cenjenom članu i velikom prijatelju kluba gosn Dejanu (DuratecHE) i njegovoj firmi štamparija RP što su nam obezbedili onako lepe i fine priveske za naš klub kao i što su nam pomogli za izradu zastave za klub i što konačno imamo svoje majice

(to ćemo u posebnoj temi, pošto predivnih 13 stepeni nam nije dozvolilo da predstavimo svima na skupu naše nove majice

).
Hvala gosn Matketu i našem Dragomiru što su obezbedili onako predivnu jubilarnu tortu i svima zasladili skup
I kad smo već kod torte moramo da se zahvalimo Matketovoj ženi i ženi od Matketovog drugara što su pomogli oko sečenja iste
Veliko hvala našem Macaneliju što nam je uveličao skup sa svojim predivnim i retkim Focusom RS mk1 i naravno što je donirao somune za ovaj skup
Našem gosn Danielu da se zahvalim na voki tokijima i generalno celoj NS ekipi što je došla, takođe da pohvalim Jagodina-Paraćin ekipu i naravno ekipu iz Valjeva
Hvala Billy-ju i gosn Eniu za snimke i slike sa dronom
Isto tako moramo da se zahvalimo i ocu od našeg Duleta0911 što nam je ekspresno dostavio hranu i zbog toga smo jeli sveže ispečeno i toplo meso
Moram takođe da se zahvalim našem članu Boris88 što je došao među prvim, najranije od svih da dođe da nam pomogne u pripremi lokacije za skup i naravno što nam je pravio društvo
Naravno, ne mogu a da ne pohvalim našu Milicu i našeg Petra Slowmotiona što nam apsolutno redovno obezbeđuju predivne fotografije sa naših skupova i naravno svima ostalima koji su slikali na našem skupu
I moram da se izvinim unapred ako sam nekog izostavio... znate moju zaboravnu prirodu i pamćenje mi je daleko najslabija strana
I još jedno izvinjenje ako sam nekog zanemario na samom skupu, stvarno sam se trudio da sa svima popričam ali kao što je i na većini malo većih skupova... fizički to ne može da se postigne.
I ljudi... stvarno mi je bilo puno srce kad smo svi bili okupljeni oko torte, prosto sam ostao bez teksta i prosto mi je neverovatno u šta se izrodila ova naša priča za ovih 10 godina.
Hvala vam još jednom svima i da proslavimo još mnogo ovakvih jubileja