Kao što rekoh, Titanium oprema, tako reče prodavac, ako grešim, ispraviće me neko, nakon kupovine sam počeo da se interesujem i istražujem o Fordu i modelima,nivoima opreme. Od opreme ima:
- sve električne prozore i električno podesive, grejane retrovizore
- unutrašnji samozatamnjujući retrovozor
- Sony multimediju sa komandama na volanu, Bluetooth konekcijom, AUX i USB priključcima u naslonu za ruku izmedju vozača i suvozača
- grejač prednje šoferšajbne
- senzore za kišu i svetla
- zadnje parking senzore
- naslon za ruku na zadnjoj klupi
- original tepih patosnice (ako neko ima ideju i predlog, uzeo bih original i gumene)
- alu felne 16" u dosta dobrom stanju sa letnjim gumama (ako neko ima predlog ili ponudu za alu felne za zimski set, uzeo bih isto 16", npr tzv ipsilonke)
- standardne bord opcije sa volanom u 3 moda
- unutrašnju rasvetu kod nogu vozača i suvozača
- svetla u suncobranima
- ambient light u plafonjeri
Moguće je da sam nešto zaboravio, ali eto. Pošto mi je ot prethodnog auta ostalo malih, ubodnih LED T10 sijalica, ubacio sam kompletno LED osvetljenje unutra i na tablicu, pošto je kad je došao, na tablici radila samo jedna sijalica. Poznata boljka tih sijalica je tinjanje i kratak vek, tako da bih molio ako neko ima dobro iskustvo, da mi da preporuku za iste. Ove moje su sa Alija, ali nije to to. Čekam da dodjem do kvalitetnijih, da ubacim onda i u kasetu i u gepek. I da, ako neko zna koje idu u svetla iznad suncobrana, takodje bi bilo dobro da mi da predlog. Takodje, kaseta je plastičnim dnom, a video sam da se negde pisalo o ubacivanju podloge, ali sad ne mogu da pronadjem, pa bih bio zahvalan i na tome.
Uradjen odmah mali servis, svi filteri, ulje, pregledano detaljno sve i sve bilo ok.
I da, odmah sam zamenio zadnji brisač, tj samo sam uvukao novu gumu umesto stare pohabane postojeće. Iskustvo sa prethodnog auta.

Malo sam odužio, evo i par slika:
I to je to za početak.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk