Pozdrav drustvo
Eto obnovih se i ja,po tradiciji opet Mondeo po rednom broju 4
Prvo bih zamolio
upravu foruma da mi dozvoli da ga smjestim u ovu temu jer sam nekako krenuo sva predstavljanja u ovoj temi,pa da i ovu metnem,a i slika nema nista od ranije tako da...
Od ljetos sam bio u potrazi za dobrim komadom jer definitivno nisam htio da trazim na placevima u CG i sl.,mada u CG ih je rijetkost naci uopste,za razliku od Fokusa.
Uslov je bio Ghia,ili Titanium,Konvers,Ksenoni,i sve ono sto ide uz to (manje vise)
E sad....(malo) sam se razocarao kad sam shvatio da ima sociva ali sa obiccnim h7 sijalicama,jer sam bio ubijedjen da svi sa socivima imaju pod obavezno Ksenonske sijalice,inace ima automatsko pomjeranje sociva,tj prati putanju tockova
Prodavac ga je na oglasu oznacio pod Titanium X,
Od opreme da ne nabrajam sta sve ima, eto nema siber pa da bude sve po mome,a nisam znao da je
Adaptive Acc isao u pre restajl jer vidim da ga posjeduje.
Za
divno cudo pomjeranje vozacevog sica radi u svim pravcima kao i podizanje i spustanje po visini ( nazalost nema memoriju)
Auto je bio u vlasnistvu jedne porodice koji su drugi vlasnici od 2014 sudeci po papirima a dobio sam brdo papira serv knjizica itd,po ocuvanosti enterijera i cjelokupnog auta mislim da je Km
215 000 vjerodostojna. Auto je perfektno ocuvan,nemam zamjerke
Jedino ostecenje na exterijeru je napukla plastika oko jkednog park.senzora,i nista vise
Auto ide u ponedeljak na reg. kod mene je od danas pa utisci o autu.....svakako nakon MK3 su veliki.
Velika zamjerka su prekidaci za Klimu kao i oni iznad (grijanje sofer.park senz.itd) jer sam primjetio da su probelm na vecini 4ki,povrsina koja se ljusti
Ono sto pod hitno moram da uradim je zamjena guma,pomagajte sta da radim,felne su 18ke sa 225/40 gumama,koje su za uslove u HN katastrofalno niske,kakvi su predlozi,dali mogu da na ove felne stavim vece gume,ili da trazim 17ke,znaci ovo ne valja sem sto lijepo izgleda i nista vise. svaki savjet je dobro dosao,jer je bas urgentno.
Druga stvar dali neko zna kako da ugasim paljenje maglenki pri skretanju Li D ide mi na nerve to.
I primjetio sam da Park.senzor ne radi,ne oglasava se pri park.u rikverc,dali se to nedje posebno aktivira ili sta,i dali je zvucni signal jedino ili ima i na instr.tabli u opcijama da se nadje neki vizuelni prikaz odstojanja od nekog predmeta.
Eto to je za sada, slike za sad vecinom iz oglasa.
Ps
Dali one dvije prigusene zaruljice iznad unutr. ogledala stalno svijetle i ....jeli to funkcija da blago daju svjetlost u kabini_??!!