Auto je uzet sa lagera, pa nisam mogao mnogo da biram.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Moderator: Dragomir
Ja ne znam gde vi nalazite ove cene, ali klot Focus 1.0 100ks u trend paketu je 11.900 (https://www.polovniautomobili.com/putni ... ford-focus).dpenev piše: ↑sreda, 13. dec. 2017. u 13:22hProveri ti ipak sa Grandom za paket Trend sport. Upravo imaju jedan takav kao testno vozilo, 1.0 sa 100 Ks. Znači, nije klasičan trend, već ima dodate alu felne, ima touch screen od 8 inča (nisam siguran da je baš 300 evra kako se ti nadašDarconi piše: ↑sreda, 13. dec. 2017. u 12:09hHvala na pojasnjenju. Cim ste vi zadovoljni voznjom tog motora, to je to
Ne postoji vise trend sport nego st line koji ima i sporstko osljanjanje i 17 zoll i svasta nesto ali to mnogo dize cenu.
Tako da mi najvise odgovara trend za 9900e pa posle dodam tempomat i jos par sitnica i bude sasvim lepo skockan.
(na primer felne 300e, touch multimedia 300e, tempomat, mozda naslon za ruku i za recimo 11k bude tip top automobil)), ima tempomat, ima naslon.
Idi direktno i pitaj ih, pusti zvaničnu cenu, sigurno imaju nešto na lageru u Srbiji. Tako sam ja uzeo Business paket opreme, bio na lageru u Srbiji.