Boja: Tangerine scream
Oprema: ST3 (Recaro sportska sedišta napred I pozadi, Sony ozvučenje sa 9 zvučnika koje se ozbiljno dobro čuje) itd.
Motor i snaga: 2.0 EcoBoost 252ks (verujem da je poznato svima)
U gradu se automobil lagano vozi kao bilo koji drugi gradski auto. Oko potrošnje nema mnogo filozofije, koliko se stiska gas toliko troši. 6-om, konstantan gas bez naglih ubrzavanja i kočenja, najmanja potrošnja do sada je bila 6.9 litara. Agresivnija vožnja sa stalnim ubrzavanjima i kočenjima, nije prelazio 11,3 litara. Ukoliko se vodi računa o potrošnji onda je najbitnije da merač pritiska u turbini bude miran.

Udoban je onoliko koliko sportski auto može da bude. Ležanje u krivinama je fantastično. Mogu da se biraju 3 režima vožnje: standardni, sportski I mod u kome je ugašena skoro sva elektronika. Mene je oduševio sistem sa kojim nisam imao prilike da se susretnem "Electronic Torque Vectoring Control".
Razna su mišljena što se tiče vožnje ovog automobila, ali meni se dopada. Ima dozu agresivnosti koju treba da pokaže, zvuk u kabini je sjajan prilikom agresivnijeg dodavanja gasa, dok je za moj ukus zvuk spolja moga da bude malo glasniji.
Po ličnom mišljenu kočnice su mogle da budu ozbiljnije, jer se jako brzo ugreju prilikom oštre vožnje.
U planu su modifikacije motora, kočnica, izduva I eksterijera, ali sve zavisi kako se bude raspolagalo finansijama.

Eto toliko za početak.