Poruka
od van » utorak, 14. avg. 2018. u 14:27h
Да знаш да аутомобиле које гледаш да су по 15 и кусур година стари . Колико год фокус мк1 био квалитетно урађен ауто , мк2 је млађи и са доста ревизија на себи . Елем ако си запео за мк1 , гледај 1.8 и 2.0 бензинце ( иду у пару јер то исти мотор , који је различит од 1.6). Обично су са 3 врата али их има и као каравана доста . Ја водим шесту годину 1.8 зетек караван који је плаћен тада 1300 евра , 100 000 км касније на мотору сам мењао само термостат од 700 динара то је и био једини квар на мотору , пумпу за воду , јер су ми рекли да је она можда у малеру ,а није била . Променио сам 3 пута свећице и једном клинасит кајш и наравно уље и филтере сваких 10 000 км . Нисам радио велики сервис ( што је само по себи веома дебилно и кретенски , јер је сигурно оригиналнифабрички кајш на њему 19 година !) . Мотор и иде на плин , вуче добро али мора да се гази преко 4000 да би вукао . Трапови и погон и кочнице су захтевали сервисе и поправка и на њима се види више траг времена и км (260 000 км , ако је то тачно ), него на мотору .
Иначе може комотно да се вози 5 на 1500 обртаја полако по граду . Потрошња гаса је од 8.5- 9.5 отворен пут и 10-11-12 град . Јефтиније је са њим ићи на море него са фијестом 1.4 тдци .
И на крају , јесте , поуздан и квалитетан ауто са смешним трошковима одржавања , али 20 година оставља свој траг . Није више тако утегнут , превасходно мислим на пластикице и ситнице , а не на трапове .
Мени је много драг јер је поуздан , робустан , удобна , лепо лежи на путу , понесе свашта и не прави глупе трошкове .