Evo posle mog predstavljanja, da predstavim i masinu:
Ford Mondeo 2014 godiste
2.0 motor sa 163 KS i sestostepenim automatskim Power Shift menjacem
Oprema je Titanium Ford Convers+ i auto ima prilicno svasta nesto od opreme, nabrojacu ispod sve sto znam

Kozni enterijer, siber, adaptivni tempomat, automatska svetla gde se i dugo svetlo automatski samo spusta kada naidje auto iz suprotnog smera, glasovnu komandu, veliki touch screen, navigaciju, CD sarzer, AUX i USB prikljucke, ono sto me je posebno obradovalo je premijum ozvucenje koje podrazumeva i fabricki ugradjen woofer koji se nalazi u gepeku, hill holder itd itd.......
Auto sam licno kupio u Nemackoj od prvog vlasnika, posle visemesecne traznje u Srbiji, odlucih se da sam odem za Nemacku i kupim dobar auto, sto sam i uspeo. Na satu je imao 125.000 km, uredno i redovno radjeni servisi u salonu gde je i kupljen, dobio sam sve papire, knjige, servisne racune, Ford uputstvo, apsolutno sve sto se dobije kada se kupi i nov auto.......
Utisci za sada fantasticni, stvarno prava ladja na putu. Menjac radi perfektno, ubrzanje je odlicno, zvucna izolacija odlicna, potrosnjom sam prezadovoljan jer trosi manje nego sto sam ocekivao.......
Po dolasku iz Nemacke sam odmah uradio mali servis u Ford Autostad servisu u Cacku (u njih imam poverenja jer sam tu pre 8 godina kupio novu Fiestu, tako da cu tu odrzavati i Mondea). Koriste originale delove i profi su, a cene znacajno nize nego ovde u BGu.
Auto je radjen za Nemacko trziste, u Nemackoj je i proizveden. Apsolutno svuda stoji Ford znak, pa i do najsitnijih detalja kao sto je brisac za staklo.....
Negde mi je zao sto nisam imao vise novca da kupim najnoviji model, ali svakako opremu koju sam nasao u ovom, nema sanse da bih priustio u novom modelu, tako da sam ipak prezadovoljan.
Evo nekoliko slika ispod, ako vas jos nesto zanima pisite.